Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Nonda , Yaser , Özgürcan daha ne olsun.Herkes'in yedek kulubesinde Eto , Drogba'mı var heyy Allah'ım ya.:cool:

Böyle yazman doğal çünkü ''DOĞRU DÜZGÜN OYNAYACAK'' yazdım orayı es geçmişsin hayır tabiki Eto'o Drogba herkeste yok ancak Nonda,Yaser,Özgürcanla sana Şampiyonlar ligi yada Uefa kupasının sapını bile vermezler ;)

bugün aldığım en güzel haber

9 numara bence alınmayacak. Ancak Nonda giderse, kaliteli ancak yedek kalmayı problem yapmayacak biri alınmalı. 9 numarayı vereceğimiz süper bir forvete gerek yok hele pivota hiç gerek yok

Söz konusu isim Melih abinin bahsettiği isim aslında. Bir nedenden dolayı bekletilmişti ve o isim hala geçerliliğini koruyor. (Orta saha yani...)

Atilla abi o futbolcu Türk. O'da büyük ihtimal Aurelio.! 2 gün sonra açıklanır büyük ihtimal.

Hayirlisi artik arkadaslar. Insallah guzel transfer yapar Haldun abimiz :D

Böyle yazman doğal çünkü ''DOĞRU DÜZGÜN OYNAYACAK'' yazdım orayı es geçmişsin hayır tabiki Eto'o Drogba herkeste yok ancak Nonda,Yaser,Özgürcanla sana Şampiyonlar ligi yada Uefa kupasının sapını bile vermezler ;)

O'da doğru ama herkes'in görüşlerine saygı duymak lazım.Bence forvet transferi orta saha ve stoper'den sonra gelmeli.!;)

arkadaşlar bu dediği aurelio değildir dimi

O'da doğru ama herkes'in görüşlerine saygı duymak lazım.Bence forvet transferi orta saha ve stoper'den sonra gelmeli.!;)

%100 Katılıyorum en önce Orta saha lazım sonrasında stoper gelir ve en son forvet gerekli yani takım şu anda hazır değil demek istediğim iyi forvetler yok takımda en iyisi Baroş ve bu camia dünyanın en büyük camialarından biridir çok daha iyi forvetler gerekiyor bu takımda en az Baroş ayarında ondan daha iyi forvet gerekiyor ama öncelikle şu defans ve orta sahaya iyi futbolcular gerekiyor

Hamit de kadro disi birakilmis..

ama kesinlikle yabancı olacak dedi benim aklımdaki 3 isim

1) van nistelrooy

2) v.der vaart

3) deco

Isim uretmenin bir anlami yok. Haldun Ustunel'in ozelligi medyayi, pazara yollamak. Kimsenin beklemedigi, kaliteli bir isim olacak.

Kim ? Hala 03e kadar bekleten fos çıkan adama mı inanıyorsunuz?

Sana göre fos olabilir, insanları sırf transfer haberi için de değerlendirebilirsiniz. Nedenlerini de defalarca açıklamış bir insan. Olayın nasıl gerçekleştiğini. Ben onun gibi bir insanı kıçı kırık bir transfer haberi için değil paylaştıkları, Galatasaray'ımdan her anlamda bahsettikleri ve ufkumuzu gerçek anlamda açtığı için dikkate alırım. Ne de olsa yazdığı yerde gerçek anlamda Galatasaray'ı ve derinliklerini seven insanlar olacak bir kaç ay sonra. Bu değerde insanların bilgi ve birikimini takip etmeden bir kenara atarak bir transfer haberi için yerin dibine sokacaksak kişilerin bileceği bir şeydir.

orası öyle, orta saha ve stoper öcelikli olmalı tabii.

ama 3. bir transfer olacaksa da bu kesinlikle forvete sağlam bir yedek olmalı.

forvet hattımızdaki yedekler rakip takımlarınkine oranla daha zayıf.

Sağ bek, stoper ve orta saha mevkileri duruyorken forvet transferi yapılır diyen arkadaşları anlamıyorum. Kadroda yeterince alternatif var. Yapılacak transferler ilk 11'de oynasın diye yapılır. Baros'un yedeği olsun diye değil. Baros ve Nonda'nın ikisi birden sakatlansa bile Keita var.

Geri
Üst Alt