Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

2009-06-15.jpg

Sıradan transfer olmasın rakiplerimizin beynini tokatlayacak yabancı transferi olsun...

biglia ve coloccini gelse muhteşem olur!!! bu 25 kişi bizi uçurur!

leo franco

orkun

aykut

uğur coloccini servet hakan

sabri e.güngör g.zan alparslan

biglia m.topal arda

barış linderoth ayhan e.çolak

keita baros kewel

s.çalık nonda yaser s.eylik

bu isimlerlede yollar ayrılır!!

m.güven,m.sarp,e.aşık,aydın,özgürcan,volkan,e.şentürk,s.kurtuluş,semih kaya,murat akça

öncelik zaten ortasaha ve stoperde olmalı buna itiraz eden yok heralde ama eğer 3ncü bir trasfer yapılacaksa bu forvet olmalı.

dediğiniz gibi; çok yönlü, yedek kalmayı dert etmeyecek, maliyeti düşük, türk bir oyuncu olmalı bu.

ileri üçlümüz'ün yedeklerine bakarsak sonradan oyuna girerek kaderi etkileyebilecek pek oyuncu göremiyorum.

fenerbahçe ve beşiktaş'ın bu bölgedeki yedekleri bizimkilere oranla daha güçlü.

bjk'de nihat, tello, holosko, bobo, nobre'den 2'si yedek kalacak mesela.

fb'de de deivid, kazım, güiza, semih, alex'den 2-3'ü dışarıda kalacak.

bizim rakiplere göre belki de tek zayıf olduğumuz bölge buradaki alternatif futbolculardır.

dediğim gibi öncelik tabii ki 1- orta saha, 2- stoper olmalı kesinlikle.

ama eğer bir transfer daha yapacak imkan olursa bu forvet olmalı, mesela halil dediğiniz gibi mükemmel olur.

çünkü keita'nın afrika kupasına gideceğini, baros'un sık kart gördüğünü veya o bölgede oluşabilecek herhangi bir sakatlığı da göz önüne almak lazım.

tabii belki de erhan, yaser kendilerinden beklenmeyen bir sezon geçirir o zaman tabii ki olabilecek bütün transferlerden daha güzel olur.

genel kanı da gördüğüm kadarıyla önceliğin orta saha ve stoperde olduğu, alınabilirse yedek bir forvete de ihtiyacımızın olduğu şeklinde.

yani aslında sizin dediklerinizle ben dahil forumdaki bir çok kişinin düşünce aynı doğrultuda gibi.

Böyle yazıldıktan sonra zaten problem yok. Ancak Haldun Üstünel'in "kesinlikle bir yabancı alınacak" açıklaması üzerine "9 numara" olarak yıldız ve yabancı bir forvet beklentisi içine girenlere idi benim söylediklerim. van Nistelrooy, Huntelaar falan gibi isimler geçiyor örneğin, onları kastediyorum.

Yoksa alternatif yerli forvete asla itiraz etmem. Halil dediğim gibi aradığımız özelliklerin tamamını sağlayan en iyi, hatta belki tek isim.

hani bazı arkadaşlar demişti transfer beklemeyin diye.size öncede söyledim transfer olacak.inşallah takıma uyan kaliteli düzgün bir adam gelir

Guzel haber. Ama bonservisi 5 milyon Euro dan fazla birini alacaklarını sanmıyorum. Umarım yanılırım...

şöyle öküz gibi güçlü bir ortasaha istiyorum:D

Guzel haber. Ama bonservisi 5 milyon Euro dan fazla birini alacaklarını sanmıyorum. Umarım yanılırım...

güzel kardeşim nerden biliyorsun 5milyondan fazla olanı alamayız demeyi.para peşin verilmiyor 2-3 sene vadeye yayılıyor.keita deme bana.keitanın barası vadeli.4 sene ödeme planı var.

transfere gelirsek bence forvet alınacak en başta.daha sonrada sağbek alınacak.tabi bunlar tahmin

Huntelaari unutun, Stuttgart ile anlasmak üzere.

ya bu zenci olayını anlamıyorum oyuncununten rengi değişince daha mı güçlü oluyor :confused:

kardeş bu zenciler kendilerine iyi bakıyor.adamların özellikle vücut yapısı çok sağlam.öyle kolay kolay sakatlık yaşamazlar.neyse ben lafı pek uzatmayam

f5 lilere sor daha iyi bilirler:asd::D:f68.gif:

Emana alayına gider...

arkadaslar bu orta saha oyuncusu fransada olabilir mi acaba valenciennes mesela Carlos Sánchez ne bilim yani olabilir

Geri
Üst Alt