Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Keita ilk başta 11 numarayı,sonra 9 numarayı almıştı.Acaba daha sonra tekrar 11 numarayı alması tercih meselesi mi?

Baptista gelirse mi... Anaaaaaaaaaaam!

------------ Mehmet Topal --------------

------- Baptista ----------- Arda --------

--- Keita --------------------- Kewell ----

-------------- Baptista ------------------

--- Keita ----------------------- Baptista ---

----------------- Baros ---------------------

Baptista "ön libero, orta saha, kanat, forvet arkası ve forvet" oynayabilen, bizim için olağanüstüdür!

bence Barosu bile yedekliyecek golcu alıcak Haldun baba yani bomba:cool:

Ama o zaman Nonda´nin ayrilmasi gerekir...Sanmiyorum 3 yabanci striker bulunduracagimizi kadroda.Iyi bir Forvet gelecekse Nonda gidebilir tabiki.

Demek ki Milan Baros´un bile formasi garanti degil bu takimda:D Rijkaard daha büyük düsünüyor tabi:D Düsünmesi bile garip ama bir o kadar da gurur verici..Milan Baros yedek....:eek:Belki de genc yetenek alirlar belli mi olur?

kusura bakmayın ama artık bu takımda brezilyalı görmek istemiyorum brezilyalı olarak capon ile tafarel hafızamda yasasın yeter baptistayada KOCAMAN BİR HAYIR DİYORUM.

Bu haber güzel oldu. Bu da demek oluyor ki Tobol maçlarından sonra her an transfer gerçekleşebilir. Benim tahminim Lincoln'ün yerine biri gelecektir. 2. yabancıdan kasıt ise tobol maçlarındaki analize göre sağ bek olabilir. Hadi hayırlısı bakalım.

Biz bi türlü mutlu olamiyoruz ya, hep transfer istiyoruz ya..Gercekten cok genis bir kadromuz var.Gelecek oyuncu veya oyuncularla nasil bir takim olacagimizi görmek bana simdiden heycan veriyor.Sistemde kim yedek kalacak simdi?Misal orta saha ve forvet alindi..Kim yedek kalacak?Kewell mi?:DTopal mi?Linderoth mu?Baros mu?Yeni transfer mi?

Yedek kulübesini düsünsenize:

Milan Baros

Kewell

Linderoth

Baris Özbek

Ayhan

Emre G. veya Gökhan Zan

:D:D:D:D

Alin size büyük takim;)

Ya, su an resmi sitemizden imza törenini izliyorum. Bu tercüman konusunda gercekten birseyler yapilmali. Adam tam cevirmiyor Keita'nin söylediklerini ve bazen kendi yorumunuda koyuyor...

Gidici o eleman...

2009-06-15.jpg

:D :D Güzelmiş..

Gidici o eleman...

Hem cok antipatik... Hic sevmiyorum kendisini. Insallah gidicidir. Bi bu, bide Rijkaard'in yanindaki gitse, yerine dogru düzgün tercüman gelse iyi olur.

Rijkaard'in yanindaki cok önemli, cünkü futbolculara ceviri yapiyor.

Biz bi türlü mutlu olamiyoruz ya, hep transfer istiyoruz ya..Gercekten cok genis bir kadromuz var.Gelecek oyuncu veya oyuncularla nasil bir takim olacagimizi görmek bana simdiden heycan veriyor.Sistemde kim yedek kalacak simdi?Misal orta saha ve forvet alindi..Kim yedek kalacak?Kewell mi?:DTopal mi?Linderoth mu?Baros mu?Yeni transfer mi?

Yedek kulübesini düsünsenize:

Milan Baros

Kewell

Linderoth

Baris Özbek

Ayhan

Emre G. veya Gökhan Zan

:D:D:D:D

Alin size büyük takim;)
Kewell ve Baros'u bu takımdan kimse kesemez kesmez.Ancak Torres,Eto filan gelirse Baros yedek kalır oda hayal.

Baptista gelirse mi... Anaaaaaaaaaaam!

------------ Mehmet Topal --------------

------- Baptista ----------- Arda --------

--- Keita --------------------- Kewell ----

-------------- Baptista ------------------

--- Keita ----------------------- Baptista ---

----------------- Baros ---------------------

Baptista "ön libero, orta saha, kanat, forvet arkası ve forvet" oynayabilen, bizim için olağanüstüdür!

off yapma bunu yapmaaa, ben Baptistayi unutmustum coktan, hatirlatma simdii :D

Harika bir transfer olurdu var offf

Keita, Baptista Baros Kewell Allahim sana geliyorum

Keita-------Baptista

------Baros----------

Suraya bakarmisin ???????????

Ekli dosyayı görüntüle 328

Yako Igual'dan mı bahsediyorsun? Ben Rijkaard'ın yanındakinden bahsediyorum. Yako Igual kulübün iletişim koordinatörü sanırım, onun bir yere gitmesine imkan yok. O değil de, Rijkaard'ın yanındaki bir felaket.

Yako Igual'dan mı bahsediyorsun? Ben Rijkaard'ın yanındakinden bahsediyorum. Yako Igual kulübün iletişim koordinatörü sanırım, onun bir yere gitmesine imkan yok. O değil de, Rijkaard'ın yanındaki bir felaket.

Yako Igual 7 dil biliyor. Dış ilişkiler sorumlusuydu galiba kendisi.

Acin ulan Baptista topici surda gaza gelmisken ))))))))))

Yako Igual

Basın ve Operasyon Sorumlusu

19 Mayıs 1969'da İstanbul'da doğdu. İlköğretimini Yeşilköy Arif Şenel İlkokulu'nda tamamladı. Yeşilköy ve Yıldırım Spor kulüpleri yıldız basketbol takımlarında oynadı.

1980 yılında girdiği Galatasaray Lisesi'nden 1988 yılında matematik bölümü mezunu oldu. 1992'de Marmara Üniversitesi Turizm İşletmeciliği MYO'ndan mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri Bölümü'nde Latin Dili ve Edebiyatı'na devam etti.

1985 – 2003 yılları arasında birçok seyahat acentesinde çeşitli dillerde profesyonel turist rehberliği ve şef rehberlik yaptı. 1992 yılında Fransızca dilinde aldığı Profesyonel Turist Rehberliği belgesine ileriki yıllarda İspanyolca ve İngilizce dillerini de ekledi.

Turizm sektöründe faaliyet gösteren özel kurumlarda aldığı idari görevlerin yanı sıra reklamcılıkla uğraştı, tanıtım ve organizasyon firmalarında ve eğlence sektöründe çeşitli görevlerde bulundu. 2000 yılından bu yana edebiyat çevirileri, birçok ulusal gazete ve dergide tarih – kültür – sanat yazıları yayınlanıyor. 1985 yılından beri müzikle ilgilenen Yako İgual, Yön FM için dünya müziği temalı haftalık radyo programları hazırladı ve halen birçok müzik grubunda profesyonel olarak perküsyon çalmayı sürdürüyor.

Geri
Üst Alt