Enes Koyuncu
Sarı Üye
- 25 Kasım 2008
- 417
- 0
- 1.286
Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!
Forvet alacağımızı sanmıyorum babalar.
Forvet alacağımızı sanmıyorum babalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yako Igual'dan mı bahsediyorsun? Ben Rijkaard'ın yanındakinden bahsediyorum. Yako Igual kulübün iletişim koordinatörü sanırım, onun bir yere gitmesine imkan yok. O değil de, Rijkaard'ın yanındaki bir felaket.
Yako Igual Türk mü?
Biz bi türlü mutlu olamiyoruz ya, hep transfer istiyoruz ya..Gercekten cok genis bir kadromuz var.Gelecek oyuncu veya oyuncularla nasil bir takim olacagimizi görmek bana simdiden heycan veriyor.Sistemde kim yedek kalacak simdi?Misal orta saha ve forvet alindi..Kim yedek kalacak?Kewell mi?Topal mi?Linderoth mu?Baros mu?Yeni transfer mi?
Yedek kulübesini düsünsenize:
Milan Baros
Kewell
Linderoth
Baris Özbek
Ayhan
Emre G. veya Gökhan Zan
Alin size büyük takim![]()
Bence Barcelona'da pek fazla forma sansi bulamayan Keitayi transfer edecegiz ....
Bi takima iki keita fazla mi olur acaba ?![]()
Evet tam kendisi! Arkadas yedi dil biliyormusgüzel tabi, böyle ufak tercümelerde sorun olmaz fazla.
Ama Rijkaard'ın yanındaki mutlaka degismeli bence. Cünkü Rijkaard'in söylediklerini futbolculara dogru aktarmasi gerek.
Yaya Keita'mı?![]()
Adam durmadan "fan" yada "supporter" diyeceğine "spectators" diyip duruyor ya, işte orada bitiyorum ben.
Geçen gün GS TV Galatasaray antrenmanını gösterirken bir ara antrenman sahasındaki sesler de geliyordu. Çevirmen şöyle diyordu "Topu kapınca hemen Servet'e geri pas" verin. 1- Defansda hep Servet olmayacağına göre Rijkaard Servet dememiştir. 2- Topu rakip ceza alanına yakın bir yerde kaptıysan, ve Servet'e geri pas verirsen, bu seyirci seni oyar. 3- Maçlarda neden durmadan geriye oynandığını anladım.
Adım gibi eminim ki bu geri pas konusunda bir çeviri hatası var. BU TERCÜMANLA BU SİSTEM DEĞİL 3 AYDA 3 YILDA BİLE OTURMAZ.
Bir arkadaş örnek vermişti. Rijkaard'ın "Close" ile ilgili taktiğini "kapat" olarak çeviriyormuş.
Bayern'de Borowski kadro dışı.. İyi bir seçim olabilir..
Adam durmadan "fan" yada "supporter" diyeceğine "spectators" diyip duruyor ya, işte orada bitiyorum ben.
Geçen gün GS TV Galatasaray antrenmanını gösterirken bir ara antrenman sahasındaki sesler de geliyordu. Çevirmen şöyle diyordu "Topu kapınca hemen Servet'e geri pas" verin. 1- Defansda hep Servet olmayacağına göre Rijkaard Servet dememiştir. 2- Topu rakip ceza alanına yakın bir yerde kaptıysan, ve Servet'e geri pas verirsen, bu seyirci seni oyar. 3- Maçlarda neden durmadan geriye oynandığını anladım.
Adım gibi eminim ki bu geri pas konusunda bir çeviri hatası var. BU TERCÜMANLA BU SİSTEM DEĞİL 3 AYDA 3 YILDA BİLE OTURMAZ.
Bir arkadaş örnek vermişti. Rijkaard'ın "Close" ile ilgili taktiğini "kapat" olarak çeviriyormuş.
Bremenle anlasmis ...