Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Nonda gitmediğine göre forvet falan almayacağız bence.. O yüzden beklediğim transfer stoper.. Servet'in sağına bi transfer yapılacaktır.. Gökhan Zan sadece bir alternatif olmalı yoksa Servet'le birlikte oynarlarsa yandık ki ne yandık.. Bekleyip görelim ama en azından bu transferin forvet olmayacağına eminim..

ama törende orta sahanın sağı dedi diye biliyorum ben :confused:

U.Uçar---G.Zan---S.Çetin---H.Balta

--------------M.Topal-------------

--------A.Turan---A.Akman--------

--A.Keita----------------H.Kewell--

--------------M.Baros-------------

İşte dostum dizilişimiz böyle. Anlayacağın bizim orta saha üçlüsü göbekte.Sağ kanatta adam yok. Yani Keita forvetin sağında oynuyor. O da bir nevi orta sahanın sağı oluyor. Fm'de AMR dediğimiz bölge. Keita orta sahanın sağı derken burayı kastetti.

Anlayacağın yabancı forvete gerek yook. Stoper, orta saha ve sağ bek duruyorken forvete oyuncu almanın hiç gereği yok. Öyle değil mi?

ayrıca bence orta saha transferi olacaktır ilk önceliği oraya verirler diye düşünüyorum çünkü hazırlık maçlarında orta saha çok zayıf gözüktü

2 haftadır söylüyorum Haldun Baba sürpriz yapıp Marcos Sennayı getiricek içimdeki ses devamlı bunu söylüyor 6. hissim çok kuvvetli:D

2 haftadır söylüyorum Haldun Baba sürpriz yapıp Marcos Sennayı getiricek içimdeki ses devamlı bunu söylüyor 6. hissim çok kuvvetli:D

İşte o çok pis kapak olur f5'e :D Çünkü geçen sene Senna için gidip Jossico'yu almışlardı.. Biz Senna'yı alcak olursak abov ki ne abovvv :D

Bir de şöyle bişey var sen bunu yazdın yarın kesin Fanatik ya da Fotomaç Senna'yı yazacaktır iyi izleyin ;) Hele ki başlık açılırsa anında haber yaparlar :D

stijn schaars - bouhlahrouz ikilisi deniyordu bir ara.

özellikle schaars tam aradığımız adam ama alkmaar bırakır mı bilmem.

Bir Hollandaliyi da alamazsak ayip olur ama Rijkaarda :)

İşte bu iyi haber.

Demek ki yönetim uyumuyormuş, demek ki yönetim bu işlerden anlıyormuş.

Adnan Polat transfer bitti dediğinde ona karşı hakarete varcak sözler söyleyenler acaba şimdi nasıl konuşacaklar.

Biz sabır diyoruz ama dinletemiyoruz.

Kezman gelsin. Olmazsa Hakan Şükür tekrar futbola başlasın.

Acaba ilk olarak hangi bölgeye transfer yapacak, birsey söylemedi bununla ilgili?

Acaba ilk olarak hangi bölgeye transfer yapacak, birsey söylemedi bununla ilgili?

Sağolsun gazeteciler sadece transfer var mı diye sordukları için adam da cevap verme gereği duymadı tabi.. Mevkii neresi olacak diye bir soru bekledim ama gelmedi.. Neyse tahmin yürütmek de güzel oluyor :D

Sağolsun gazeteciler sadece transfer var mı diye sordukları için adam da cevap verme gereği duymadı tabi.. Mevkii neresi olacak diye bir soru bekledim ama gelmedi.. Neyse tahmin yürütmek de güzel oluyor :D

Sorsalardi söylerdi yüzde yüz.

Bende bekledim bu soruyu.

Sormadilarmi harbiden ya :) Vay ben öyle gazeteciye :)

Ya arkadaşlar transfer olacak çok güzel ama hem zenci hem afrikalı diye ısrarınız beni korkutuyo açıkçası Afrikalı futbolcu demek Afrika Kupası için bazı maçlarda takımda olamayacak demek Keita içinde bu problem var bildiğim kadarıyla ki Fildişi Sahilleri'nin elenme şansı bana göre az daha uzun süre takımda olmayabilir Afrika'lı futbolcuların ne yazık ki böyle bi problemi olabiliyo..

Ya arkadaşlar transfer olacak çok güzel ama hem zenci hem afrikalı diye ısrarınız beni korkutuyo açıkçası Afrikalı futbolcu demek Afrika Kupası için bazı maçlarda takımda olamayacak demek Keita içinde bu problem var bildiğim kadarıyla ki Fildişi Sahilleri'nin elenme şansı bana göre az daha uzun süre takımda olmayabilir Afrika'lı futbolcuların ne yazık ki böyle bi problemi olabiliyo..

Finale çıkan takımda olan futbolcu 2 hafta yani 2 maç kaçırıyormuş. Bir hafta da kendi kafadan izin yapsa 3 maç çok değil.

Geri
Üst Alt