Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!
Babel gelsin
Babel gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu an arenada adnan başkan konuşuyor.hani bazıları diyor ya yönetim kurulu biliyor diye.başkan şu an söyledi haldun ve benden başka kimse bilmiyor dedi.transfer için transferi hemen hemen bitirdik dedi.haldun kesin 1 yabancı alacaz dedi.anlamadım gitti:confused:

:f68.gif:Transferi bitirdik derken; acaba oyuncuyla anlaştıklarını mı söylüyor :ka19:
azize bayern.M gibi ligin tüm kaliteli oyuncularını toplayıp tek tabanca olmak istiyor
Sonunda heran herşey olabilir dedi.Yabancı transfer kesin oalcak bunda anlamıyacak birşey yok.şu an arenada adnan başkan konuşuyor.hani bazıları diyor ya yönetim kurulu biliyor diye.başkan şu an söyledi haldun ve benden başka kimse bilmiyor dedi.transfer için transferi hemen hemen bitirdik dedi.haldun kesin 1 yabancı alacaz dedi.anlamadım gitti:confused:
ama canlı yayın değil bu program.sabah çekimleri yapıldı
Haldun Abi kesin bir yabancı olacak dediyse olur..
Hatta basın mensubu bi daha sordu yabancı mı diye HALDUN abi kesinlikle dedi :ka05:
ah Emana yada Baptistadan biri gelse ortalıgın ta ........ özellikle Baptistanın hayalini kuruyorum son 3 yıldır