Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

şu an arenada adnan başkan konuşuyor.hani bazıları diyor ya yönetim kurulu biliyor diye.başkan şu an söyledi haldun ve benden başka kimse bilmiyor dedi.transfer için transferi hemen hemen bitirdik dedi.haldun kesin 1 yabancı alacaz dedi.anlamadım gitti:confused:

ama canlı yayın değil bu program.sabah çekimleri yapıldı

şu an arenada adnan başkan konuşuyor.hani bazıları diyor ya yönetim kurulu biliyor diye.başkan şu an söyledi haldun ve benden başka kimse bilmiyor dedi.transfer için transferi hemen hemen bitirdik dedi.haldun kesin 1 yabancı alacaz dedi.anlamadım gitti:confused:

Transferi bitirdik derken; acaba oyuncuyla anlaştıklarını mı söylüyor :ka19:

yine arda konusu açıldı.azize dediki başkan verirse ısrarlıyız dedi.adnan başkan güzel konuştu '' ardayla konuşmanıza izin verirsem sizide galatasaraylı yapar '':D:ka25::asd::asd::f68.gif:

Transferi bitirdik derken; acaba oyuncuyla anlaştıklarını mı söylüyor :ka19:

olabilir.adnan başkanın sağı solu belli olmaz.keza haldun abininde sağı solu belli olmaz.dediğin gibi biriyle anlaşmış olabilir yönetim.benim düşüncem tobol maçları bitsin ondan sonra açıklanır

azize bayern.M gibi ligin tüm kaliteli oyuncularını toplayıp tek tabanca olmak istiyor

başkana bravo.rejkaart için '' bu sene başarılı olamasa bile kredisi devam eder.seneye taşlar yerine oturur diyor''

2 sene galatasarayın başında dedi.

azize bayern.M gibi ligin tüm kaliteli oyuncularını toplayıp tek tabanca olmak istiyor

alsın ne olacak.anadolu külüplerinde en parlak oyuncuları alsınlar

örneğin mehmet topuz ve özer.ikiside aynı mevki oyuncusu yani sağ açık.ha topuz bazen o.sahanın ortasında oynuyor.ama asıl yeri sağ açık.böyle aynı mevki için 2-3 adam alırsan sonra sorunlar çıkacak.her kafadan ses çıkacak.beni aldınız niye oynatmıyorsunuz diyecekler.

f5 olsun azize olsun futbolu bilmiyor.sırf medyada adları çıksın diye alıyorlar oyuncuları.tek artıları aykut.ama ben aykutun fazla kalacağını sanmıyorum.azize mantığı aykutu bitirir

başkan heran sürpriz olabilir dedi programda arkadaşlar.....

ama canlı yayın değil bu program.sabah çekimleri yapıldı
Sonunda heran herşey olabilir dedi.Yabancı transfer kesin oalcak bunda anlamıyacak birşey yok.

Ben Haldun Abi'ye güveniyorum yine bir dünya yıldızı getirecektir.

Ben bugün floryadaydım kesin bir yabancı transferi olacak dedi belki bi tane daha olabilir dedi...Yani bi kesin bi tane de olasılık var ama kesinlikle yabancı olacak dedi

bekliyoruz bakalım

Haldun Abi kesin bir yabancı olacak dediyse olur..

Bana sanki bitmiş bir transferden bahsediyor gibi geldi...

ah Emana yada Baptistadan biri gelse ortalıgın ta ........ özellikle Baptistanın hayalini kuruyorum son 3 yıldır

ah Emana yada Baptistadan biri gelse ortalıgın ta ........ özellikle Baptistanın hayalini kuruyorum son 3 yıldır

baptista gelse valla süper olur......

düşünsene

keita .........?...........arda

baptista..........baros.........kewell

? maalesef lincoln un adam gibi adam ve karakterli halini yansıtacak nitelikte başka 10.

Geri
Üst Alt