Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

boş verelim renkdaşlar angutların transferlerini onlar bizim ucuz ve kaliteli transferlerimizi düşünsünler!!!!

Brezilya'dan adam çıkmaz. Yok Maicon'un sol ayaklısıymış, peşinde Milan, Real Madrid, bilmemne varmış vs. fener medyasının şişirmeleri. Kim takar dos Santos'u, Cristian'ı? :) Tozo ile Sandro bunlardan daha iyidir. Edi ile Büdü'yü her daim tercih ederim.

Bizim transfer etmemiz gereken adam belli. İki yönlü oynayan, agresif bir orta saha. Bu kadar.

Alıntı

bu akşam gelen bir istihbarat haldun bey çok önemli bir kaç oyuncuyla görüşürken birinde ciddi adımlar atılmış yanlız isim konusunda bilgi alamıyoruz ama önemli bir isim olduğu söyleniyor ve büyük ihtimalle carusca yollanıp alınacakmış yani belkide anlaşıldı kontenjan boşalması bekleniyor saygılarımla

Aslanyürekliler admini

Bu adamın söylediklerini sitedekinler çok inanıyor sanırım güvenilir birisi

Herkes transfer haberlerini felan admine soruyor

Eski gs1905 forum adminlerinden. Aslanyurekliler i hiç takip etmedim ama eski forumdan biliyorum. Genelde güvenilir yazılar yazardı.

Aaa Gs1905 bende takip ediyordum sanırım Lincoln'dede böyle bir istihbarat gelmişti gibi hatırlıyorum.

Konu dağıldı ama Bende takip ediyordum :D

Bize fenevden ya konu dagilmasin

Ben de forum adminiyim ama bana o duyumlardan hiç gelmiyor nedense :)

Tüh ya:D:2aloh1:

Scoutgs gemi kaldırmış bu hafta bir şeyler olacak herhalde:D Yarın olursa eziklerin transferleri magmaya yollarız:D

Ali Okan'ci yı bende takip ediyorum M.Ş gibi , bekliyoruz bence Deco ( Dermişim) :D

Valla sadece sağ bek değil de çok yönlü hem bek hem stoper oynayan birinin alınması çok daha mantıklı olur, bu durumda da şu an hep ismi öne atılan Neill olmayacak 007'nin mantığından çıkarsak...

Geri
Üst Alt