Fatih Heptürk
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 7.874
- 3
- 1.333
Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!
Ha-Ha-Ha
Çok komiksiniz arkadaşlar

Ha-Ha-Ha
Çok komiksiniz arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim de babamin arkadasinin söylemine göre alacagimiz oyuncu bu gezegen den olacak ve 2 ayagi 2 kolu olacakmis kita olarakda ya kuzey ve orta amerika ya güney amerika ya avrupa ya afrika ya asya yahutta avustralya olacakmis
Beyler Lucas la ve Liverpool la anlaştık ama Xabi ve Mascherano nun gitme durumları olduğundan Liverpool transferi bekletiyor,içime böyle doğdu nedenseduyum falan yok yanlış anlaşılmasın
İSTİYORUZ !!!
![]()
İSTİYORUZ !!!
![]()
Blogger SarıKırmızı dedi ki...
Bu hafta transferin açıklanmasını beklediğimi söylemiştim sevgili ziyaretcilerimize ama beklenmeyen ufak pürüzler çıktı(finans anlamında)Anlaşılma noktasına gelindi Özellikle Rijkaard'ın çok istediği kaliteli bir oyuncu.sadece finans anlamında ufak pürüzler var onlarda giderildikten sonra hafta içinde açıklanacaktır yeni transfer.
Beni heyecanlandıran bir isim olduğunuda söylemeliyim sevgili ziyaretçilerimize.
25 Temmuz 2009 Cumartesi 05:49
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5407693136230792839&postID=5659456143854925516
blog admini yazmış bi tane
Aguero mu ? bu isin iyice Bokunu çıkardınız Aguero dediginiz adamın Messiyi geçmesi bekleniyor+ 40 milyondan baslıyor + Manu istiyor daha + saymamam gerek yok Agueroyu hayal bile etmemiz sacmalık
diego buonanotte gelecek arjantinden ve carrusca takasta kullanılacak gibime gelio benim..
renkdaş sana öyle gelmiyogittin futbol fırtınasındaki yorumu burda yazıosun
ne adamsın renkdaş ya
bakınız
Adsız dedi ki...
diego buonanotte gelecek arjantinden ve carrusca takasta kullanılacak.yarın yada pazartesi açıklicaklar tarnsferi herşey bitti çünkü !!!
26 Temmuz 2009 Pazar 01:25
https://futbolfirtinasi.blogspot.com/2009/07/yeni-transfer-geliyor-son-dk.html#comments![]()