Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Üstünel istifa etti (mi?)

ntvsporda alt yazı geçio istafa etmiş:(

Hehhh çok güzel oldu buda.Bittiğimizin bence açık göstergesidir.Şuan tüylerim diken diken oldu o caruscalı,inamotolu dönemler geldi aklıma.Ben ne diyim Polat'a kendi ipini çekti.Birde beklenen transferler olmaz ise bizi gene kötü günler bekliyor dostlar.

Ntvsporda alt yazı geçiyor,adnan polat'ın istifasını istenmeli adnan zezgin kim ki takımı parmağının ucunda oynatıyor..

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti (mi ?)

Verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz,umarım yerine gelecek yönetici Haldun abimizi aratmaz.

Kim gelirsen gelsin, ne yaparsa yapsin, Üstünel bunlari yasamayi haketmedi. Bunun hesabi verilecek. Saibeci yönetim istemiyoruz !

NtvSpor son dakika haberi yapıyor.

Kesinlikle bırakmış.

İstifa etti diyor NTV :(

Icimizden biri olan Haldun Üstünel; Adnan Sezgin ugruna harcandi. :(

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

futbol şubesi görevinden istafa etmiş yönetim kurulunda hala bulunuyormuş

el birliyle sonunda istifa ettirdiler Haldun abiyi

yollarimiz elbet yine kesisecek bu kubun Baskani olacaksin Haldun abi takma kafana

rüya transferler ,umutlu transfer nöbetleri herşey bitti...

NTV de geçti son dakika olarak. Diyecek söz bulamıyorum. Futbol AŞ'deki görevini bırakmış Yönetim Kurulunda devam ediyormuş ama yakında orayıda bırakabilirmiş :(

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti (mi ?)

Desenize Carrusca'lar yolda! Adnan Polat ve yönetimi misyonunu tamamladı sanırım.

Messi'yi getirseler yalan benim gözümde. "Basari gelsin de nasil gelirse gelsin" gibi bir anlayis bize yakismaz. Bu yüzden ben bu noktadan sonra bu yönetimle alinan her basarinin üzerinde leke görecegim. Üstünel'e bu yapilmayacakti. Hincal Uluc bundan 2 yil önce "Sezgin kovulmali" diyordu. Nefret ettigim Hincal Uluc artik spor yazarlari listemde 1 numara.

Nts sporda Futbol Subesini biraktigi söyleniyor ve halen yönettimde olacagini söyledi

Geri
Üst Alt