Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

Deveye diken İnsana ise s ....n yaranırmış , ne kadar doğru bir söz . Sen Galatasaray için o kadar fedakarlık yap , seni alaşağı etsinler. Çok yazık

:melek: artık kurtarıcı melek yok yani ortada transfer dedikodu su yokken bi anda yıldız görmeyi heves etmeyin ''BİTTİ!!''

Giovanni Dos Santos,Elano,Milan Baros,Lucas Neill,Kader Keita.. evet böyle modası geçmiş futbolculara can kurban.

bouzid barusso gelsin onlar basariya ac ya kurtarirlar bizi, modasi gecmis futbolcu damgasida yedi futbolcular. eminim helal aslanim kocum beni cekmisdir geldiginde o futbolculara

Yav arkadaş, karalar bağlamak için yer mi arıyordunuz ha!

Adam hala yönetim kurulunda. Daha ne istiyorsunuz. Birleşme sonunda Futbol A.Ş diye birşey kalmayacaktı zaten.

Transferde gerekirse kendisinden yardım istenir. Adam temelli gitmiş değil ki...

Nasıl günler geçiriyoz beyler ya.Transfer yok.Kıpırtı yok.Haldun baba istifa etti.Serhat geri döndü foruma.Off off

Yazıklar olsun ya.Adnan Sezgin Sen Görüşmelere Devam Et Lig Başladı.

Adam hala yönetim kurulunda. Daha ne istiyorsunuz. Birleşme sonunda Futbol A.Ş diye birşey kalmayacaktı zaten.

Transferde gerekirse kendisinden yardım istenir. Adam temelli gitmiş değil ki...

bunu bende yazdim az önce kimse farketmedi :D

2 aydir ortalikta yok haldun ustunel zaten aktif olsaydi veya istenseydi ondan yardim her turlu transfer yapilirdi

Transferler konusunda gram üzülmedim ben. Paran varsa transfer elbet yapılır. Benim üzüldüğüm nokta sezonun kötü giden haftalarında, hakkımızın yendiği haftalarda, adeletsizliğe, kötü duruma karşı çıkacak tek adam vardı, o da Haldun Üstünel'di. Bu koyar bana eğer cidden gittiyse.

In Haldun We Trust.

Giovanni Dos Santos,Elano,Milan Baros,Lucas Neill,Kader Keita.. evet böyle modası geçmiş futbolculara can kurban.

Baros,Dos Santos,Keita,Elano bu oyuncuların bize gelmeden önceki 11 e çıkma durumlarını küçük bir göz at renkdaşım

Neill konusunda helal olsun

Geri
Üst Alt