Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

Gittiğini sanmıyorum ben.Yakında açıklama yapılır.

Serhat Türkel Klubun parasıyla yapı diyosun bi forma alda konuşma hakkın olsun ozaman dersin klubun parası felan.

geçmi$ olsun...artik Haldun Üstünel de yok

zaten Adnan sezginnen olacak i$ degil

2 aydir ortalikta yok haldun ustunel zaten aktif olsaydi veya istenseydi ondan yardim her turlu transfer yapilirdi

'Her türlü transfer yapılırdı' demişsiniz. Ona bakarsanız geçen iki sezondaki yabancı transferlerin hangisi sezon açılışına yetişti.

Baros Şampiyonlar Liginden elendikten sonra geld mesalai... Elano yanılmıyorsam Ağustos ayında açıklanmıştı.

Bence umutvar olmak lazım. İlerleyen zamanda ne olacağını göreceğiz. O zaman sağlıklı bir yorum yapılabilir!

Şimdi her yaptımız transfer görüşmesi borsayamı bildirilcek sekiztaş gibi ??????????? Eğer öyleyse zevkide kalmıcak bu işin

Haldun Üstünel istifa etti!

Galatasaray'da büyük deprem. Sarı-kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol A.Ş.'deki görevinden istifa etti. Üstünel'in yönetim kurulundaki görevi ise şu an için devam ediyor.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaptığı flaş transferlerde büyük emeği bulunan Üstünel'in istifa dilekçesini Başkan Adnan Polat'a sunduğu öğrenildi.

Ayrıntılar Az Sonra...

03.07.2010

Kaynak : Sporx.com

Haldun Üstüneli beğenmeyenlerde varmış helal olsun !

Transfer iddialarında ayrıca Galatasaray'ın kalecisi Leo Franco ile La Liga'ya yeni çıkan Hercules'in ilgilendiği, Racing'in Ajax'ta forma giyen Türk kökenli forvet oyuncusu Kennedy Bakırcıoğlu'nu almak istediği ve Real Madrid'in Getafe'den Pedro Leon'u almaya çok yakın olduğu ifade edildi.

Ligtv

alin size iyi haber

BU hercules geldiği gibi küme düşücek anlaşılan bu

Talip oldugu adamlar guiza, leo franco :D:D

Haldun Üstünel in Galatasaray a yaptıklarıyla övünenler şimdi dışlar hale geldi Haldun reyis olmasa Barosu Kewell ı Keita yı rüyamda görsem inanmazdım çok büyük bi adam kimse nin o na bişey deme hakkı yok Galatasaray dan daha zengin olan fenere bak bizim kadroya bak anlarsın aradaki farkı ;)

Üstü kapatılmaya çalışılsa da ciddi ciddi problemler olduğu aşikar. Çok karamsarsın denilebilir ama ben bu sezondan artık hiçbirşey beklemiyorum.

O Galatasaray Kapalısından gelmiştir, o koltuğa. Bende tribünden geldimle aynı anlama gelmez, ben okulunda okuduma hiç benzemez, profesyonelim ben bilirim işimi diyen yanına yaklaşamaz..

Profesyonel yönetimler kuş kondurmaz ama o Kapalıdan o koltuğa giden adam kolay kolay harcanmaz, harcatmayız.

İçimizden biridir. Bizim gibidir, bizim gibi Galatasaraylıdır. Sihirbaz olduğu için değil, bizim gibi olduğu için dokunduğu her yerde farkını hissetirmiştir.

Yedirmeyiz Haldun Üstünel'i. Oradan onu koparamayacaksınız, bugün bir tane ama yarınlarda...

Alışsanız iyi edersiniz!

uA forumundan

Yazıklar olsun.

Hele hele Adnan Sezgin gibi ne olduğu belli bir adam için bu iş oldu ya. Ne halleri varsa görsünler...

Kennedy Bakırcıoğlu Galatasarayda oynucak bir oyuncumu yahu.

Geri
Üst Alt