Haldun Üstünel: "Kewell yeni sezonda olmayacak"

Cevap: Haldun Üstünel: "Kewell yeni sezonda olmayacak"

Şu adamı +2 için nasıl takımda tutmayız kimse bana bunun açıklamasını yapamaz.En zor günümüzde defansta oynamış yabancı bir hücum oyuncusundan bahsediyoruz.Kendinize gelin millet boru değil

HARRY KEWELL

Kewell gidiyor ya artık benim için bu transfer dönemi kapanmıştır...

Bir de işin garibi söylenenlere bakılırsa takımda durması muhtemel 3 yabancı varmış.Geriye kalan 5 yabancı futbolcuyu bu sene takıma monte etmek için 1 yılımızı daha kaybetmeyecek miyiz?Peki bu 5 yabancı nasıl futbolcu olacak.20 yaşında tecrübesiz,özverisiz,kaprisli çocukları mı oynatacaz?Ya da daha beteri yerine Grella gibi sakatlar ordusu mu kuracaz?

Nereden bakarsanız bakın bu adamın gönderilmesi yanlış oğlu yanlıştır

galatasaraya yaptığı emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum..

stoperde durmaksa mehmet topal bütün avrupa şampiyonası boyunca milli takımın defansında durdu.. kewel olmasa başkası olacaktı defansa abartmaya gerek yok adam son haftalarda iyi olmasına rağmen oynamadı bence dünya kupası öncesi sakatlanmaktan korktu.. elano keita santos bazı maçlarda kötü oynamalarına rağmen sahada yer aldı ama kewell kafasında zaten bitirmişti galatasarayı gittiyse güle güle diyip kapatmak lazım bu konuyu hedeflerimiz var bizim 2010-2011 yılı şampiyonu olacaz..

Ben diyorum ki forvette oynayan yabancı bir oyuncu defansta oynuyor hem de iyi oynuyor şu adamdaki özveriye bak,takım sevgisine bak sen gelip zaten görevi defans yapmak olan Türk Mehmet Topal defansta oynadı arada bir fark yok diyorsun.Hayatımda bu kadar saçma bir kıyas daha görmedim.Kardeşim zaten size fazlaymış Kewell,Kewell zaten gitmeliymiş bunu şimdi gördüm.Siz böyle futbolcuyu hak etmiyorsunuz.Mal Fenerliler gibi istatistik tutun şu kadar gol attı şu kadar asist yaptı o zaman gitsin kalsın diye.Allah'ın futbol fukaraları...

Ben diyorum ki forvette oynayan yabancı bir oyuncu defansta oynuyor hem de iyi oynuyor şu adamdaki özveriye bak,takım sevgisine bak sen gelip zaten görevi defans yapmak olan Türk Mehmet Topal defansta oynadı arada bir fark yok diyorsun.Hayatımda bu kadar saçma bir kıyas daha görmedim.Kardeşim zaten size fazlaymış Kewell,Kewell zaten gitmeliymiş bunu şimdi gördüm.Siz böyle futbolcuyu hak etmiyorsunuz.Mal Fenerliler gibi istatistik tutun şu kadar gol attı şu kadar asist yaptı o zaman gitsin kalsın diye.Allah'ın futbol fukaraları...

ne istatislik tutması adam sakat zaten sen kewelı mı seviyon galatasarayı mı saçma düşünme bence neden emrenin yada aydının önünü kapasın ki bu saaten sonra ?? ben sanki kewel kötü oynadı diyorum iyi oynadı ama gitsin artık:yenieek:

ne istatislik tutması adam sakat zaten sen kewelı mı seviyon galatasarayı mı saçma düşünme bence neden emrenin yada aydının önünü kapasın ki bu saaten sonra ?? ben sanki kewel kötü oynadı diyorum iyi oynadı ama gitsin artık:yenieek:

O zaman :

YouTube - Harry Kewell - It's Time to Leave

:sad007::sad007: 4:00'da spikerin sesinin gitmesi...

emre orta saha,aydından bi b.k olmaz,serdar özkan da keza bi halta yaramaz,gio sol kanat değil,arda triplerde,gidebilme ihtimali yüksek,kewell ileri 3 lünün her yerinde oynayabilir,hakkını da verir.

sakatlanmadan önce çoğu maç 90 dakika oynadı,skibbe varken bazen 3-5-2 de sağ tarafta tek başına oynadı,koşmuyo etmiyo falan şehit efsaneleri bunlar,deli gibi koşmasına gerek yok pozisyon almasını biliyor,nerden bakarsan bak yanlış bi hamle

Emre'nin Aydın'n önünü kapatıyormuş...Şunu yazan adam karşıma futbol izliyorum diye çıkmasın gitsin voleybol falan izlesin.Şaka gibi ya önünü kapatıyormuş,adam herkese futbolcu nasıl olunur onu gösterdi beyefendinin dediği lafa bak!

Şunu da unutma kimse benim Galatasaraylılığımı sorgulayamaz!

En tutulması gereken adamı gönderiyoruz.İnanamıyorum.Zararını anlayacağız yakında.

En tutulması gereken adamı gönderiyoruz.İnanamıyorum.Zararını anlayacağız yakında.

ben söyleyeyim sola alacağımız adam kewell ın yerini dolduramayacak,bizde forumda, şimdi kewell olsa geçirmişti,bunu atmıştı falan gibi muhabbetler yapacağız

Emre'nin Aydın'n önünü kapatıyormuş...Şunu yazan adam karşıma futbol izliyorum diye çıkmasın gitsin voleybol falan izlesin.Şaka gibi ya önünü kapatıyormuş,adam herkese futbolcu nasıl olunur onu gösterdi beyefendinin dediği lafa bak!

Şunu da unutma kimse benim Galatasaraylılığımı sorgulayamaz!

ben onu basit bir ornek olarak verdim kewel bi sene daha oynasın seneye yine yerine oyuncu arayacan ?? ben avrupanın sakatlarını takımda görmek zorunda mıyım ???

eminim Bülent Korkmaz, 2004-2005 sezonu sonunda futbolu bıraktığında bu kadar konuşulmamıştı gerçi o futbol oynamayı istediği halde yollanmıştı oda fedakarlıkların en büyüğünü yapmıştı.

b%C3%BClent-korkmaz.jpg

Beşiktaş'a gidip bu ligin anasını ağlatırsın umarım.

Yönetim gözümde iyice bitti, madem yollayacaktınız devre arasında yollasaydınız bari de Nonda'dan olmayaydık. Her sene sil baştan kadro yapıyoruz. Takımda temizlik yapa yapa hiçbir şey kalmadı zaten. Takımın sembol isimlerini Hakan Şükürleri, Hasan Şaşları, Ümit Karanları, Necatileri yolladılar temizlik yapıyoruz diye, keza aynı şekilde en iyi yabancılarımızı İliç'i, Mondragon'u, Nonda'yı, Kewell'ı, Song'u yaşlılar, sakatlar vs. diye yolluyorlar. Adnan Polat ya başkan ya futbol şubesinin başındaydı tüm bu isimler yollanırken. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.

ben onu basit bir ornek olarak verdim kewel bi sene daha oynasın seneye yine yerine oyuncu arayacan ?? ben avrupanın sakatlarını takımda görmek zorunda mıyım ???

eminim Bülent Korkmaz, 2004-2005 sezonu sonunda futbolu bıraktığında bu kadar konuşulmamıştı gerçi o futbol oynamayı istediği halde yollanmıştı oda fedakarlıkların en büyüğünü yapmıştı.

b%C3%BClent-korkmaz.jpg

Bıraksana birader sanki biz Bülent hakkında kötü konuşuyoruz.Konumuz Harry Kewell.Bu saatten sonra yapacağın şey eski futbolcularımızı sayıp duygu sömürüsü yapmaya uğraşmak.Diyorum ya bırak futbolu falan futbol sana fazla gelmiş

Bıraksana birader sanki biz Bülent hakkında kötü konuşuyoruz.Konumuz Harry Kewell.Bu saatten sonra yapacağın şey eski futbolcularımızı sayıp duygu sömürüsü yapmaya uğraşmak.Diyorum ya bırak futbolu falan futbol sana fazla gelmiş

ben eski bülent kaptanı duygu sömürüsü olsun diye saymadım o gitti kewelda gitti.. senin kewela karşı bi sempatin var ben ne dersem diyim kendi bildiğini okuyacan.. senin çok sevdiğin kewell milli takımda döktürsünde sende hata yaptık diye yollamakla diye üzül son haftalarda niye oynayarak fedakarlık yapmadı hiç düşünme bence sen futbolu bırak hazır kewelda gitmişken :animation::animation:

ben eski bülent kaptanı duygu sömürüsü olsun diye saymadım o gitti kewelda gitti.. senin kewela karşı bi sempatin var ben ne dersem diyim kendi bildiğini okuyacan.. senin çok sevdiğin kewell milli takımda döktürsünde sende hata yaptık diye yollamakla diye üzül son haftalarda niye oynayarak fedakarlık yapmadı hiç düşünme bence sen futbolu bırak hazır kewelda gitmişken :animation::animation:

Duvarla konuşuyorum şerefsizim ya.Kardeşim anlamıyor musun?Bu adam sakatlandı ve bizim sağlık kurulu yüzünden sakatlığı uzadı!Sen kim oluyorsun da çıkıp adama böyle iftira atabiliyorsun.Kes artık şu aptal tartışmayı ve haddini bil!Git başkasıyla uğraş canımız sıkkın diyoruz uğraştıkça uğraşıyorsun deli etme adamı!

Yerinde karar, fazla üzülüp, duygusallığa gerek yok. L.pool' dan beri müzmin sakatlığı vardı ama elinden geleni yaptı büyücü ve son. Başarılar, teşekkürler.

o zaman bana niye kızdın ben kendi fikrimi söyledim.. ilk sen yazdın sen uzattın.. bana kızacağına yönetime kız neden bu kadar kolay sakatlanıyor futbolcularımız diye bende galatasaraylıyım kendi takımın çıkarlarını düşünürüm fikir ayrılığı olabilir saygın duyman gerekirdi..

Rijkaard oynatmadı eğer çok merak ediyorsan.Son 2 hafta zaten hiçbir amacı olmayan takımdık.O 2 hafta Kewell'ı riske etmek istemedi Rijkaard.

Ama eminim sen bunu anlamıcaksın yine alakasız bir cevap atıcaksın.

Bu altta yazıcağım sana değil.

Benim "Kewell gitsin" diyenlerle bir sorunum da yok.Benim kızdığım olay Kewell'a bazı taraftarlar tarafından yapılan,suçlayıcı ve saygısız laflardır.

Geri
Üst Alt