Haldun Üstünel: "Kewell yeni sezonda olmayacak"

Cevap: Haldun Üstünel: "Kewell yeni sezonda olmayacak"

o zaman bana niye kızdın ben kendi fikrimi söyledim.. ilk sen yazdın sen uzattın.. bana kızacağına yönetime kız neden bu kadar kolay sakatlanıyor futbolcularımız diye bende galatasaraylıyım kendi takımın çıkarlarını düşünürüm fikir ayrılığı olabilir saygın duyman gerekirdi..

La havle vela...Sen değil misin gelip bana cevaben Mehmet Topal örneğini gösteren!Şaka mısın sen be!Kes artık diyorum lan kes be KES!!!

galatasaraya yaptığı emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum..

stoperde durmaksa mehmet topal bütün avrupa şampiyonası boyunca milli takımın defansında durdu.. kewel olmasa başkası olacaktı defansa abartmaya gerek yok adam son haftalarda iyi olmasına rağmen oynamadı bence dünya kupası öncesi sakatlanmaktan korktu.. elano keita santos bazı maçlarda kötü oynamalarına rağmen sahada yer aldı ama kewell kafasında zaten bitirmişti galatasarayı gittiyse güle güle diyip kapatmak lazım bu konuyu hedeflerimiz var bizim 2010-2011 yılı şampiyonu olacaz..

lan deme bana ... ilk bunu yazdım ben senden sonra yazdım diye sana mı cevap vermiş oluyorum ben fikrimi belirdim ne üstüne alınıyon FORUM burası konuya cevap veriyorum anladın mı ? herkes üstekine cevap vermiyor yani ??? bundan sonra istediğin kadar yaz birşey yazmayacam. iyikii gitmiş ayrıca senin sayende kewellada gıcık oldum... karşındaki insanın fikrine saygı duymayadan adamla iletişim kurulmaz duvar kim acaba:b5::b5:

lan deme bana ... ilk bunu yazdım ben senden sonra yazdım diye sana mı cevap vermiş oluyorum ben fikrimi belirdim ne üstüne alınıyon FORUM burası konuya cevap veriyorum anladın mı ? herkes üstekine cevap vermiyor yani ??? bundan sonra istediğin kadar yaz birşey yazmayacam. iyikii gitmiş ayrıca senin sayende kewellada gıcık oldum... karşındaki insanın fikrine saygı duymayadan adamla iletişim kurulmaz duvar kim acaba:b5::b5:

Böyle saçma bir mantığa sahip biriyle zaten muhattab olmayacağımı söylemiştim ama arkadaş bir kelimeden dolayı editlemiş ben de o kelimeyi kestim maksat o arkadaş görsün istiyorum

:asd: Şaka mısın arkadaş sen? :asd:

Acaba geçen senelerde formanın hakkını vermeyen oyuncularımı arıyorlardı.Formanın hakkını veren oyuncuvar.Harry Kewell. ilk başta onu takımda tutun.

Hayır Kewell formanın hakkını sonuna kadar verir ilk yarıda takımın en önemli oyuncusuydu ama bu saatten sonra olmaz

COk üzüldum ya birden Kewella cok ozliyecegim:(:(

Sakatlığından sonra;)

Liverpooldan bize gelirken herkes sakat adamı aldınız bu adam bu saatten sonra oynamaz , oynayamaz deniyordu.Ama herkesi bozguna uğratmadımı ? niye bu saatten sonra olmuyormuş ? Taş gibi adam . Sahaya çıkar . Asistini yapar , golünü atar . Ondan gençlere taş çıkartır.Abilik yapar.Hatta kaptanlık bile yapar.

2,5 sene beslediğiniz Linderoth'a, asla etmediğini bildiğiniz halde yıllarca paralar akıttığınız yerli futbolculara inat Harry kalmalıydı..

Yazıklar olsun...

Liverpooldan bize gelirken herkes sakat adamı aldınız bu adam bu saatten sonra oynamaz , oynayamaz deniyordu.Ama herkesi bozguna uğratmadımı ? niye bu saatten sonra olmuyormuş ? Taş gibi adam . Sahaya çıkar . Asistini yapar , golünü atar . Ondan gençlere taş çıkartır.Abilik yapar.Hatta kaptanlık bile yapar.

Taş gibi adam niye ikinci yarı hiç oynamadı veya Nonda ne diye gitti?

1000 kez mi söyleyecegiz ya yanlış tedavi.

Alakası yok zaten sakatlığı ciddi denildiğinde belliydi

Kalırsa yine aynı filmi izleyecez ya Kewell sakatlanmasaydı kesin şampiyonduk vs gibi

Alakası yok zaten sakatlığı ciddi denildiğinde belliydi

Kalırsa yine aynı filmi izleyecez ya Kewell sakatlanmasaydı kesin şampiyonduk vs gibi

Ciddi denildiginden 3 hafta sonra antremanlara çıktı, sağolsun sağlık ekibi halletti yürüyemez oldu. Duvara anlatsak anlardı şunu bizim taraftar anlamadı.

Bir Kewell mıdır takımda batan size ben anlamıyorum.

Ciddi denildiginden 3 hafta sonra antremanlara çıktı, sağolsun sağlık ekibi halletti yürüyemez oldu. Duvara anlatsak anlardı şunu bizim taraftar anlamadı.

Bir Kewell mıdır takımda batan size ben anlamıyorum.

Yönetimin veya Rijkaard'ın veya bizim şampiyonluk kaçtıktan sonra ki bahanesi neydi "Kewell ve Baroş sakatlanmasa şampiyonduk"

Bir sene daha aynı şeyleri duymak istiyor musunuz ? Ben istemiyorum

Yönetimin veya Rijkaard'ın veya bizim şampiyonluk kaçtıktan sonra ki bahanesi neydi "Kewell ve Baroş sakatlanmasa şampiyonduk"

Bir sene daha aynı şeyleri duymak istiyor musunuz ? Ben istemiyorum

Önceden de dedigim gibi ikisinin de genç alternatifleri şimdiden alındı. Daha da takviye olacak.Kewell ve Baros denmesinin nedeni forvet eksikligiydi, Batdal alındı, Semih ve Pektemek isimleri geçiyor zaten.

ya ayıptır be bari kewella laf etmeyin bari ona saygı gösterin azıcık !

son 10 yıldır gelmedi onun gibisi gelemeyecekte ... o fenerlisinden tut bjklisinin bile beğenisini toplamış bir adamdı onlar bile gitmesin derken bizim taraftarlar yolluyor onu vay be!

Yönetimede yazıklar olsun yerini nasıl doldura(maya)caklar acaba ?

Kewell gidiomus ya sizden..Hatta bi video izledim goodbye my lover eşilğinde olan bi video..Ulan ben üzüldüm lan

Fanatik Fenerbahçeli arkadaşımın mesajı :)

Geri
Üst Alt