Haldun Üstünel

Cevap: Haldun Üstünel | Başkan Yardımcısı

In Haldun we don't trust :o

Makukula ile falan gelme sakın.

Kimse vefasız, vay hırbo falan demesin. Acaba harbiden fazla mı abarttık? Eyvallah süper transferler yaptı. Kimsenin beklemediği bir anda çıkıp geldi. İkna kabiliyeti falan da müthiş ama o kadar tapılacak bir adam değil gibi yeni yeni farkına varıyorum.

Mesela keşke orta saha lazım beyler deyip o konuda çalışmalar yapsaydı. Sallıyorum Rijkaard istemiyorum orta saha dese bile ikna kabiliyetini o yönde kullansaydı, Rijkaard'ı ikna edip isim alsaydı falan.

Bilemiyorum, güzel işler yaptı ama başarı gelmedikten sonra bir anlamı yok ki bu güzel işlerin.

Kendisini hala seviyor, sayıyorum. Fakat yeni sezonda çok daha sağlam isimler bekliyorum. Yıldız değil de kaliteli isim istiyorum ben. Varsın ilk transfer olduğu gibi formasını almayayım ama 3-4 maçtan sonra koşa koşa forma alıyım istiyorum.

Hadi be Haldun? In Haldun We Trust leen!

amma yanar döner insanlarız.

Kimse vefasız, vay hırbo falan demesin. Acaba harbiden fazla mı abarttık? Eyvallah süper transferler yaptı. Kimsenin beklemediği bir anda çıkıp geldi. İkna kabiliyeti falan da müthiş ama o kadar tapılacak bir adam değil gibi yeni yeni farkına varıyorum.

Mesela keşke orta saha lazım beyler deyip o konuda çalışmalar yapsaydı. Sallıyorum Rijkaard istemiyorum orta saha dese bile ikna kabiliyetini o yönde kullansaydı, Rijkaard'ı ikna edip isim alsaydı falan.

Bilemiyorum, güzel işler yaptı ama başarı gelmedikten sonra bir anlamı yok ki bu güzel işlerin.

Kendisini hala seviyor, sayıyorum. Fakat yeni sezonda çok daha sağlam isimler bekliyorum. Yıldız değil de kaliteli isim istiyorum ben. Varsın ilk transfer olduğu gibi formasını almayayım ama 3-4 maçtan sonra koşa koşa forma alıyım istiyorum.

Saçmalamadın mı biraz hocam :) ? Adamın işi teknik direktöre akıl vermek değil, söylenileni yapmak. Haldun Üstünel söylenilenleri en iyi şekilde yaptı. Elano'yu getirdi, Keita'yı getirdi, Neill'i getirdi, Baros'u getirdi, Kewell'ı getirdi. Her gelen Haldun Üstünel'den bahseder oldu.

Şaka gibi, takımın tek işleyen iş yapan adamı da forumda eleştiriliyor..

Size Adnan Sezgin, Gökhan Zan, Serdar Özkan' la mutluluklar diyeceğim ama

Keita, Elano, Gio, Rijkaard, Baros, Kewell

Bu isimleri görebilir miydiniz lan?

Ali Lukunkucular Flerquinciler, Victoriacılarsınız siz

Size onlar müstahak.

Mazallah vizyonu hedefleri olan bir yönetici mi?

Aman kalsın.

Yaşasın Mehmet Cansun ve miras bıraktığı zihniyeti!

Şaka gibi, takımın tek işleyen iş yapan adamı da forumda eleştiriliyor..

Size Adnan Sezgin, Gökhan Zan, Serdar Özkan' la mutluluklar diyeceğim ama

Keita, Elano, Gio, Rijkaard, Baros, Kewell

Bu isimleri görebilir miydiniz lan?

Ali Lukunkucular Flerquinciler, Victoriacılarsınız siz

Size onlar müstahak.

Mazallah vizyonu hedefleri olan bir yönetici mi?

Aman kalsın.

Yaşasın Mehmet Cansun ve miras bıraktığı zihniyeti!

:D:D Muhtemelen editlenip ceza alırsın ama yazış tarzın güldürdü beni :D

Yanlış anlama, ben şikayet etmeyeceğim, ama elbet modlar uğrar bir gün burayada :D

:D:D Muhtemelen editlenip ceza alırsın ama yazış tarzın güldürdü beni :D

Yanlış anlama, ben şikayet etmeyeceğim, ama elbet modlar uğrar bir gün burayada :D

Önemli değil, şikayet edebilirsin. İsteyen şikayet edebilir.

Madem Haldun Baba yok, benim için bu yönetimin de anlamı yok.

Keşke Adnan Öztürk olsaymış, böyle olacağına

burada haldun üstünel eleştirmek kadar saçma birşey olamaz kimseyi begenmıyoruz haldun üstüneli eleştirceginize gidinde adnan sezgini eleştirin sayfa sayfa eleştirilcek tek kişi var oda galatasarayı mahfeden adam adnan sezgin

Önemli değil, şikayet edebilirsin. İsteyen şikayet edebilir.

Madem Haldun Baba yok, benim için bu yönetimin de anlamı yok.

Keşke Adnan Öztürk olsaymış, böyle olacağına

Yok yok bende aynı fikirdeyim ama o tarz yazman güldürdü sadece:)

başkan ol H.Üstünel...

Adnan Polat'ın lig tv'ye yaptığı açıklama ilginçti.Haldun Üstünel istifa edecekmi sorusuna "benim bilgim yok gelince ona sorun dedi".Garip şeyler var galiba.

2009-2010 sezonu şampiyonu Galatasaray...

Haldun Üstünel konusundaki yorumlar;yürü be koçum,bi tanesin,sen varya sen,kız istemeye senle gidicem,Aziz Yıldırımı bile transfer edersin sen,yeni transferlerini bekliyoruz.

Futbolcular takım olamadı diye niye suçlu olarak ortaya Haldun Üstünel atılıyor anlamış değilim.

Bu adam kimseye söylemeden mi yaptı transferleri?Tüm trasnferlerden Rijkaard'ın da başkanın da haberi vardı...

adnan polattan hıc beklemeyeceğim hamleler gelıyor ınanmıyorum hala.heralde gelecekdekı baskanın haldun olduğunumu anladıda boyle ısler yapıyor.haldun ustunel yonetımın ısleyen tek parcasıdır.onu da pasıfıze eden bırısı varsa ancak galatasarayın ılerlemesını kendı menfaatlerının gerisinde tutan bır zıhnıyet olabılır sahsı fıkrım

adnan polattan hıc beklemeyeceğim hamleler gelıyor ınanmıyorum hala.heralde gelecekdekı baskanın haldun olduğunumu anladıda boyle ısler yapıyor.haldun ustunel yonetımın ısleyen tek parcasıdır.onu da pasıfıze eden bırısı varsa ancak galatasarayın ılerlemesını kendı menfaatlerının gerisinde tutan bır zıhnıyet olabılır sahsı fıkrım

Aynı Fikirdeyim Yanlış sularda başkan

En son buyuk baskan Mehmet Cansun super transferler yapmisti zaten girdigimiz borc yuzunden 7-8 sene bonservis veremedik kimseye. O yuzden kimse size Lukunku, Inamoto yakisir falan demesin. Stad isi olmasa son iki senedeki transferler de bizi o yola suruklerdi. Altyapidan adam cikmasin, adam satama, sattiklarin iki kurusa gitsin ama her sene 7-8 milyona 30'una gelmis adamlar al. Ne lan bu. Boyle bir transfer modeli mi var?

En son buyuk baskan Mehmet Cansun super transferler yapmisti zaten girdigimiz borc yuzunden 7-8 sene bonservis veremedik kimseye. O yuzden kimse size Lukunku, Inamoto yakisir falan demesin. Stad isi olmasa son iki senedeki transferler de bizi o yola suruklerdi. Altyapidan adam cikmasin, adam satama, sattiklarin iki kurusa gitsin ama her sene 7-8 milyona 30'una gelmis adamlar al. Ne lan bu. Boyle bir transfer modeli mi var?

ne demek ıstedın anlamadım renkdaş ama haldun ustunel gıbı yonetıcı kıırk yılda bır gelır

Haldun Üstünelin yaptığı transferler Mehmet Cansunla kıyaslanmaz bile parasal olarak. Kalite açısından aynı kefede sayılır oyuncular.

Keita 7 milyon euro

Baroş 5,5 milyon euor

Kewell free

Neill 800.000 euro

Elano 7.5 milyon euro.

Piyasalarına bakacak olursak bu oyuncular bence bedava gelmiş. Özellikle Neill gibi bir oyuncuyu 800 000e kitlemek hemde sezon ortasında, her baba yiğidin harcı değil.:b5:

Endüstriyel futbol çağındayız. Yatırım yapmadan başarı kazanmak diye bir şey yok. İhtiyacı olan oyuncuya 7-8 Milyon bonservisi ödeyemeyen takım 'iddialıyım' diye dolanmasın ortada. Hülya Avşar'ın çok güzel bir sözü var: 'Ucuz mal alıcak kadar zengin değilim'. 5 tane saçma sapan oyuncuya toplam 5 Milyon Euro vereceğime takıma 10 Milyon Euro'ya 1 tane yıldız almayı tercih ederim. Alt yapıdan adam çıkmadığını kim söylüyor? Serdar Eyilik, Emre Çolak, Cem Sultan, Semih Kaya, Murat Akça ve Erhan gayet yetenekli çocuklar. Ama Adnan Sezgin yüzünden bu çocukların yeteneklerinden başka takımlar yararlanıcak.

Geri
Üst Alt