Tamer Kaptan
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 10.982
- 2
- 1.363
Cevap: Haldun Üstünel | Başkan Yardımcısı
In Haldun we don't trust
Makukula ile falan gelme sakın.
In Haldun we don't trust
Makukula ile falan gelme sakın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse vefasız, vay hırbo falan demesin. Acaba harbiden fazla mı abarttık? Eyvallah süper transferler yaptı. Kimsenin beklemediği bir anda çıkıp geldi. İkna kabiliyeti falan da müthiş ama o kadar tapılacak bir adam değil gibi yeni yeni farkına varıyorum.
Mesela keşke orta saha lazım beyler deyip o konuda çalışmalar yapsaydı. Sallıyorum Rijkaard istemiyorum orta saha dese bile ikna kabiliyetini o yönde kullansaydı, Rijkaard'ı ikna edip isim alsaydı falan.
Bilemiyorum, güzel işler yaptı ama başarı gelmedikten sonra bir anlamı yok ki bu güzel işlerin.
Kendisini hala seviyor, sayıyorum. Fakat yeni sezonda çok daha sağlam isimler bekliyorum. Yıldız değil de kaliteli isim istiyorum ben. Varsın ilk transfer olduğu gibi formasını almayayım ama 3-4 maçtan sonra koşa koşa forma alıyım istiyorum.
Hadi be Haldun? In Haldun We Trust leen!
Şaka gibi, takımın tek işleyen iş yapan adamı da forumda eleştiriliyor..
Size Adnan Sezgin, Gökhan Zan, Serdar Özkan' la mutluluklar diyeceğim ama
Keita, Elano, Gio, Rijkaard, Baros, Kewell
Bu isimleri görebilir miydiniz lan?
Ali Lukunkucular Flerquinciler, Victoriacılarsınız siz
Size onlar müstahak.
Mazallah vizyonu hedefleri olan bir yönetici mi?
Aman kalsın.
Yaşasın Mehmet Cansun ve miras bıraktığı zihniyeti!
Muhtemelen editlenip ceza alırsın ama yazış tarzın güldürdü beni
Yanlış anlama, ben şikayet etmeyeceğim, ama elbet modlar uğrar bir gün burayada![]()
Keşke Adnan Öztürk olsaymış, böyle olacağına
Önemli değil, şikayet edebilirsin. İsteyen şikayet edebilir.
Madem Haldun Baba yok, benim için bu yönetimin de anlamı yok.
Keşke Adnan Öztürk olsaymış, böyle olacağına
Kimse vefasız, vay hırbo falan demesin. Acaba harbiden fazla mı abarttık? Eyvallah süper transferler yaptı. Kimsenin beklemediği bir anda çıkıp geldi. İkna kabiliyeti falan da müthiş ama o kadar tapılacak bir adam değil gibi yeni yeni farkına varıyorum.
Mesela keşke orta saha lazım beyler deyip o konuda çalışmalar yapsaydı. Sallıyorum Rijkaard istemiyorum orta saha dese bile ikna kabiliyetini o yönde kullansaydı, Rijkaard'ı ikna edip isim alsaydı falan.
Bilemiyorum, güzel işler yaptı ama başarı gelmedikten sonra bir anlamı yok ki bu güzel işlerin.
Kendisini hala seviyor, sayıyorum. Fakat yeni sezonda çok daha sağlam isimler bekliyorum. Yıldız değil de kaliteli isim istiyorum ben. Varsın ilk transfer olduğu gibi formasını almayayım ama 3-4 maçtan sonra koşa koşa forma alıyım istiyorum.
Hadi be Haldun? In Haldun We Trust leen!
adnan polattan hıc beklemeyeceğim hamleler gelıyor ınanmıyorum hala.heralde gelecekdekı baskanın haldun olduğunumu anladıda boyle ısler yapıyor.haldun ustunel yonetımın ısleyen tek parcasıdır.onu da pasıfıze eden bırısı varsa ancak galatasarayın ılerlemesını kendı menfaatlerının gerisinde tutan bır zıhnıyet olabılır sahsı fıkrım
En son buyuk baskan Mehmet Cansun super transferler yapmisti zaten girdigimiz borc yuzunden 7-8 sene bonservis veremedik kimseye. O yuzden kimse size Lukunku, Inamoto yakisir falan demesin. Stad isi olmasa son iki senedeki transferler de bizi o yola suruklerdi. Altyapidan adam cikmasin, adam satama, sattiklarin iki kurusa gitsin ama her sene 7-8 milyona 30'una gelmis adamlar al. Ne lan bu. Boyle bir transfer modeli mi var?
En son buyuk baskan Mehmet Cansun super transferler yapmisti zaten girdigimiz borc yuzunden 7-8 sene bonservis veremedik kimseye. O yuzden kimse size Lukunku, Inamoto yakisir falan demesin. Stad isi olmasa son iki senedeki transferler de bizi o yola suruklerdi. Altyapidan adam cikmasin, adam satama, sattiklarin iki kurusa gitsin ama her sene 7-8 milyona 30'una gelmis adamlar al. Ne lan bu. Boyle bir transfer modeli mi var?