# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

Halil Galatasarayımıza yakıştırdığım bir isim. Gerçekten çok faydalı olur.

Haldun üstünel'in açıklamaları nerede acaba ?

Halil'i alan Hamit'i de alabilir diye birşey yok.Ayrı ayrı değerlendirmek lazım.

Halili almamız iyi olur ama öyle uçuk yıllık ücretle felan değil.

Hem sağ-forvete hem santrafora alternatif, hem bonservissiz hem de Türk.Gerçekten çok mantıklı bir hamle yapmış oluruz.

Halil almak demek belkide Hamit'i Fener'e getirmek gibi birşey olabilir. Aynı ilde olacaklarından takımın önemi yok Fener bizim vereceğimiz yıllık ücretten daha fazla verip alabilir Hamit'i.

Bu yıl biz şampiyon olursak Fener'in o saatten sonra bizim verebileceğimiz parayı vermesi şüpheli olur.Verebilse bile sırf ŞL'ye direkt katılma nedeninden bile Hamit bizi tercih eder.

Bugünü bıraktık 1 yıl sonrasından bahsediyoruz o da enteresan:) Neyse hele bir Halil gelsin de Hamit'i de düşünürüz artık seneye

Frankfurt Halile 1.5 milyon euro vermeye hazir eger kalirsa. Yüzde 50 vergi olayi devreye girince yillik ne kadar kazanacak kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Biz adama 2 milyon eruoya yakin bir para garanti veriyoruz, gelmek istemiyorsa gelmesin.

3.5 milyon euro istiyor vs vs kocaman bir yalan.

Hamit defalarca söyledi paranın benim için önemi yok diye.

Bir turlu sevemedim Halil'i . Oysaki sevmem icin bir cok neden var. Umarim bu nedenlere Galatasaray'li olmasi eklenir ve sevebilirim :) . Keza iyi bir alternatif olacagini dusunuyorum.

Kesin alırız diyordum sene bittiğinden beri ama başkan ilgimiz yok dedikten sonra pek olası görmüyorum.Tabii bir de Fox'un yaptığı haberlerin hiç doğru çıkmaması var.

Galatasaray'ın Halil Altıntop ile pazarlığı kızıştı. Transferin en suskun kulübü konumundaki Galatasaray ile gurbetçi yıldız Halil Altıntop arasındaki sıkı transfer pazarlığında, taraflar birbirlerine yaklaştı. Milan Baros'un yanına alternatif bir golcü transfer ederek forvetteki sıkıntıyı gidermek isteyen Sarı kırmızılılar, Halil Altıntop'un transferi için görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray ile Halil'in menajeri ile yapılan pazarlıkta, Sarı-kırmızılılar ilk önce Halil'e 1 yıl için 1.5 milyon Euro teklif etmişti. Buna karşın Halil'in isteği ise 3.5 milyon Euro idi. İlk pazarlıkta arada 2 milyon Euro gibi uzlaşması güç bir rakam farkı oluşmuştu. Ancak taraflar görüşmelerini sürdürdü. Galatasaray teklifi 1.5'tan 1 milyon 800 bin Euro'ya çıkardı. Halil ise istediği ücreti 2.5 milyon Euro'ya indirdi. Bu gelişme karşısında Galatasaray ile Halil Altıntop pazarlığında aradaki fark 2 milyon Euro'dan, 700 bin Euro'ya kadar yaklaştı.

Sarı-kırmızılı takım ile Hallil pazarlığındaki fark çok yüksek bir rakam olarak görülmese de, taraflar uzlaşmaya fazla yakın değil. Çünkü Halil Altıntop'un bonservisi elinde olduğu için kesinlikle bu rakamın altına imza atmayı düşünmediği öğrenildi. Galatasaray yönetimi ise diğer futbolcuları düşünerek takım içi ücret dengesini artırmamak için Halil Altıntop'a 2 milyon Euro'dan fazla ücret ödemeyi düşünmüyor. Galatasaray'ın bu teklif sonrasında Halil'e süre verdiği ve gurbetçi yıldızın Sarı-kırmızılıların teklifini kabul etmesi halinde bu transferin gerçekleşeceği öğrenildi.

Kadir ÇETİNÇALI (DHA)

Galatasaray teklifi 1.5'tan 1 milyon 800 bin Euro'ya çıkardı. Halil ise istediği ücreti 2.5 milyon Euro'ya indirdi.

yok gençler kalsın ya acaba hayatı boyunca 2.5 milyon almışmı bi takımdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt