# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

arkadaşlar alman liginde bugüne kadar(2000-2010) 299 maç oynamış 168 gol atmış fenada bir ortalama değil hani ;)

G.Saray Halil Altıntop bombasını patlatıyor

Galatasaray, Halil Altıntop transferinde mutlu sona yaklaştı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek, futbol şubesinin patronu Adnan Sezgin ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan golcü oyuncunun sürpriz telefonu yüzleri güldürdü.

Bonservisi elinde olan Halil'in, son kozu Eintracht Frankfurt ile anlaşamayınca sarı-kırmızılıların yıllık 2 milyon euro'luk teklifini kabul ettiği öğrenildi.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Milli futbolcunun, Sezgin'le yaptığı telefon konuşmasında "Galatasaray'da oynamak beni çok mutlu edecek. Pazartesi günü imza için İstanbul'a geliyorum" diyerek müjdeyi verdiği belirtildi.

Halil Altıntop ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak Galatasaray'ın yarın internet sitesinden resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Böylece yönetim, bonservis ödemeden bir futbolcuyu daha kadrosuna katmış olacak.

fotomaç :o

Cevap: G.Saray Halil Altıntop bombasını patlatıyor

yapma bunu yapma bunu :D

totomaca inanma :asd::asd:

bir forvet oynadığı maçların yarısında gol atıyorsa iyidir bu futbolcu bonservis vereceğimize adama verelim parayı daha hevesli oynar halil iyidir

arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bild gazetesinin dediğine göre halille anlaşılmış

halil guiza'nın türk versiyonu.trabzonda umut,fenerbahçede guiza,bjk de nobre vardı,bizim de halilimiz var artık :D

Cevap: G.Saray Halil Altıntop bombasını patlatıyor

Galatasaray, Halil Altıntop transferinde mutlu sona yaklaştı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek, futbol şubesinin patronu Adnan Sezgin ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan golcü oyuncunun sürpriz telefonu yüzleri güldürdü.

Bonservisi elinde olan Halil'in, son kozu Eintracht Frankfurt ile anlaşamayınca sarı-kırmızılıların yıllık 2 milyon euro'luk teklifini kabul ettiği öğrenildi.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Milli futbolcunun, Sezgin'le yaptığı telefon konuşmasında "Galatasaray'da oynamak beni çok mutlu edecek. Pazartesi günü imza için İstanbul'a geliyorum" diyerek müjdeyi verdiği belirtildi.

Halil Altıntop ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak Galatasaray'ın yarın internet sitesinden resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Böylece yönetim, bonservis ödemeden bir futbolcuyu daha kadrosuna katmış olacak.

fotomaç :o

Fotomaç bir kere tuttur gözünü seveyim.

gaza gelme durumu yok almanca bilmiyorum ama bi sitede böyle yazdığı için söyledim halille anlaşma sağlandı ancak halil 3 yıllık kontrat istiyor yazıyor diye

Alman Bild gazetesi, Almanya 1. Ligi takımlarından Eintracht Frankfurt'ta oynayan Halil Altıntop'un Galatasaray ile görüştüğünü yazdı.

Bild gazetesinin internet sayfasında yer alan haberde, Halil'in bu hafta içinde İstanbul'da Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile görüştüğü ve para konusunda da anlaştığının tahmin edildiği belirtildi.

Halil'in her yıl için yaklaşık 2 milyon avro talep ettiği, ancak sözleşmesinin Galatasaray'ın istediği gibi 2 yıllık değil, 3 yıllık olmasını istediği ifade edildi.

Eintracht Frankfurt yönetiminden bu konuda henüz bir açıklama yapılmazken, gazetenin haberinde, Halil'in transfer ücreti olmadan alınabilmesinin, Alman ligi tecrübesinden ve çok iyi bir oyun kurucu olmasından dolayı Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın tercih edebileceği bir oyuncu olacağı görüşüne yer verildi.

radyospor

Bild yazmışsa doğrudur.

Başkanla Sezgin yalanladıysa daha doğrudur bence.

bild diyosa doğrudur bence..yunanistan milli takım t.d. otto rehhagel'in ayrılacağını ve fenerbahçeyle daumun yllarını ayırdığını ilk önce bild duyurmuştu..en azından almanya kaynaklı haberler için güvenilir bir adres..

halil türkiyede ve görüsme burda yapılıyor ama türk basını alman basınını kaynak göstererek haber yapıyot:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt