# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

Halil gelse mutlaka katkı sağlar ancak tek başına Baros'un yokluğunda takımın gol yükünü çekebilir mi ciddi şüphelerim var.

Gelmesinden yanayım ancak yanına yabancı bir forvet daha alınacaksa. Nonda-Halil bu taraftarı kanser edebilir.

Nonda gönderilip Halil+yabancı forvet alınacaksa çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur, çok yönlü bir oyuncu.

Fotospor Halil’leri Karıştırdı!

05.6.2008 14:06

Efsane Fotospor Gazetesi ‘Schalke’nin İnadı Kırılıyor’ başlıklı haberinde Halil Altıntop yerine Milli halterci Halil Mutlu’nun Fenerbahçe’ye transfer olacağını yazmış!

“Fenerbahçe’de Halil Mutlu ile için geri sayım sürüyor. Yıllık 1.8 milyon euro alan grubetçi oyuncuyla 2.2 milyon euroya anlaşıldığı öğrenildi. Schalke ise bonservis ücreti olarak 7 milyon eurodan kapıyı açtı fakat Alman kulübünün krizde olması Fenerbahçe’nin işine yarıyor. Kanarya rakamı 4’e çektiği anda transferde imza aşamasına geçilebilecek.”

Fotospor Halil?leri Karıştırdı! | Gazete AtarYemez

Bu olayı unutamiyorum,fotosopor'un sitesinde hatayı fark edince foruma ben taşımıştım:D

millet kafayi yemis :D

uyanin burasi Gercek Hayat , burasi GSC-Forum !!!!

Bence FM'yi hafife almayın. Futbolcuların verileri kafadan sallanmıyor, bildiğim kadarıyla sıkı gözlemler ve takipler sonucu ele alınıyor değerlendiriliyor öyle veriler hazırlanıyor oyuna. Bir arkadaş profil koymuş ama ingilizce o. Anlamayanlar için bir de türkçe profilini koyuyorum;

halilprofil.png

yillardir bundesligayi takip ederim , Almayada yasadigim icin ;)

Altintoplari ilk mansetten duyurduklarinda ikisi cok gencti ve Wattenscheid 09'da futbol oynuyorlardi.

ikiside Schalke oynayacaklar dendi yaz boyunca, bi baktik Halil Kaiserslautern'e gitti.

Hamit ilk maclarda Harikalar yaratirken Halil'in ilk sezonu onun adina kötü gecmisti. 22mac oynadi sade 2 gol atti.

ikiside Kendini iyi gelistirdi, Hamit artik tam bir joker oldu her posizyonda oynuyor , sag bek , orta saha , forvet arkasi , sag acik defansif orta sag. Hepsindede Basarali. Sade cok Sakatlaniyor o yüzden tam Bizlik Adam :D

Halil ise 2005/2006 sezonunda daki zirveyi Schalke'de yakaliyamadi ! Ama Niye , cünkü Schalke'de hic bir zaman Lauterndeki gibi en uc'da oynamadi veya serbest oyniyamadi , cogu Macta sag acik oynadi , yani bizim Keita'nin oynadigi posizyonda.

Halil bize gelirse bizde iyi is yapar diye düsünüyorum cünkü bizde yaninda oynadigi Futbolcular cok Kaliteli Keita , Kewell , Arda , Elano gibi Futbolcular yapacagi Assist'lerle onu sirtlar. bkz. Baros gol atmayi unnutmus Adam bizde Harikalar yaratiyor.

Halil bize gelirse insallah, Hamitinde yazin gelmesini isterim , cünkü Hamit bu ligin üzerinde bi Futbolcu (sakatlanmasa tabii) ve Orta Sahada oyunu kuran Adam olur ve Elano Kaleye daha yakin oynaya bilir böylece Golcülügü de daha iyi görünür.

Halil'i ve Hamit'i Galatasaray'imizda görmeyi cok isterim.

Altintoplari ilk mansetten duyurduklarinda ikisi cok gencti ve Wattenscheid 09'da futbol oynuyorlardi.

ikiside Schalke oynayacaklar dendi yaz boyunca, bi baktik Halil Kaiserslautern'e gitti.

Hamit ilk maclarda Harikalar yaratirken Halil'in ilk sezonu onun adina kötü gecmisti. 22mac oynadi sade 2 gol atti.

ikiside Kendini iyi gelistirdi, Hamit artik tam bir joker oldu her posizyonda oynuyor , sag bek , orta saha , forvet arkasi , sag acik defansif orta sag. Hepsindede Basarali. Sade cok Sakatlaniyor o yüzden tam Bizlik Adam :D

Halil ise 2005/2006 sezonunda daki zirveyi Schalke'de yakaliyamadi ! Ama Niye , cünkü Schalke'de hic bir zaman Lauterndeki gibi en uc'da oynamadi veya serbest oyniyamadi , cogu Macta sag acik oynadi , yani bizim Keita'nin oynadigi posizyonda.

Halil bize gelirse bizde iyi is yapar diye düsünüyorum cünkü bizde yaninda oynadigi Futbolcular cok Kaliteli Keita , Kewell , Arda , Elano gibi Futbolcular yapacagi Assist'lerle onu sirtlar. bkz. Baros gol atmayi unnutmus Adam bizde Harikalar yaratiyor.

Halil bize gelirse insallah, Hamitinde yazin gelmesini isterim , cünkü Hamit bu ligin üzerinde bi Futbolcu (sakatlanmasa tabii) ve Orta Sahada oyunu kuran Adam olur ve Elano Kaleye daha yakin oynaya bilir böylece Golcülügü de daha iyi görünür.

Yorumlar için teşekkürler, katılıyorum yazdıklarınıza.. Gayet mantıklı yorumlar..

Kesemize uygun ama bize ne verir,kestiremiyorum.Hamit dediyse,Halil'i alırsanız bende seneye gelirim diye o ayrı:D

Gele gele bu adam gelirse hayal kırıklığına uğrayacağım...

Fm profilinen 10 kat daha önemli bu yorum teşekkürler

Afrikadan veya Güney Amerikadan,hatta bir Türk tanimadigim yetenek getirseler,Halil Transferinden cok sevinirim!

Halili kisaca tarif etmek gerekirse.

Yusufun kopyasi.Biraz daha iyi bitirici ,ama teknigi daha az!

Gerisi ayni!

Ne Yusuf'u ya puhahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt