# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

Birisi FM profilini koyabilir mi Halil'in? Ona da bakalım. Bende FM olmadığından bakamıyorum.

Buyur dayi

w6zjx4.jpg

Fm ye mi bakıyorsunuz :asd:

Yanlız bu işler Fmlik işler değil

FM'de kac kisinin emegi, gozlemi var. Sirf FM'yle olmaz ama iyi bir referans olabilir.

Fm ye mi bakıyorsunuz :asd:

Yanlız bu işler Fmlik işler değil

İşten kasıt transfer ise katılabilirim. Ancak konu oyuncu hakkında biraz olsun fikir edinmek ise FM'nin bu bakımdan önemli olduğunu düşünüyorum. Oyun diye bu kadar tu kaka etmemek lazım. Sonuçta bu veriler oyuncuların izlenmesi ile elde ediliyor. Bu şekilde oyuncunun kafa yapısından, yeteneğine kadar bilgileri çok az yanılmalar ile aktarabiliyorsa fikir edinme bakımından son derece önemli bir kaynaktır.

FM oyuncusu diyince akla Ederson gelir. Herifin iyi topcu olucagini milyon yil once bilmisti FM.

İşten kasıt transfer ise katılabilirim. Ancak konu oyuncu hakkında biraz olsun fikir edinmek ise FM'nin bu bakımdan önemli olduğunu düşünüyorum. Oyun diye bu kadar tu kaka etmemek lazım. Sonuçta bu veriler oyuncuların izlenmesi ile elde ediliyor. Bu şekilde oyuncunun kafa yapısından, yeteneğine kadar bilgileri çok az yanılmalar ile aktarabiliyorsa fikir edinme bakımından son derece önemli bir kaynaktır.

Aynen ilk cümlendendi kastım gerisi normal tabi ki

FIFA 10 Profili

o382.jpg
6qcrrk.jpg

16jhwd2.jpg
fuxf7a.jpg

Overall'ı da 76. Şimdi görüyorsunuz, sürati çok iyi. Fizik gücü, mücadele gücü bir Drogba olmasa da iyi. Boyuna rağmen oldukça çevik. Teknik olarak bir Arda değil ama Baros'tan daha teknik olduğu kesin. Bitiricilik yönünden bir takım sorunları var ama kendini bulunca gollerini diziyor. Çalım falan da var adamda.

"Preferred Positions" da dikkatinizi çekmiştir: CF, RF, CAM, ST. Tam bir joker hücum hattı için.

Hemen gelsin.

FIFA 10 Profili

o382.jpg
6qcrrk.jpg

16jhwd2.jpg
fuxf7a.jpg

Overall'ı da 76. Şimdi görüyorsunuz, sürati çok iyi. Fizik gücü, mücadele gücü bir Drogba olmasa da iyi. Boyuna rağmen oldukça çevik. Teknik olarak bir Arda değil ama Baros'tan daha teknik olduğu kesin. Bitiricilik yönünden bir takım sorunları var ama kendini bulunca gollerini diziyor. Çalım falan da var adamda.

"Preferred Positions" da dikkatinizi çekmiştir: CF, RF, CAM, ST. Tam bir joker hücum hattı için.

Hemen gelsin.

Fifa 2010 oynamıyoruz gscouttasın daha mantıklı yorumlar yap Sedat

FIFA 10 Profili

o382.jpg
6qcrrk.jpg

16jhwd2.jpg
fuxf7a.jpg

Hemen gelsin.

Bravo vallahi.

Catermole da gelsin PES 2010'da overall'ı 3-4 sene içinde 90'lara fırlıyor. Mükemmel bir ön libero. :o

Catermole'u PES de bende aldım takımıa ahahahaha:) Yalnız değilmişim:)

İyiymiş hemen alalım Halil'i,ne bu şaka filanmı?

Halil gelirse yok demem ama yani bu mantığı anlamadım ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt