Devrim Yalın
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 325
- 0
- 1.286
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kader Keitamg:
ne fmi yaa birakin allaha askina
acik milli maclara bakin yeniden.
ileri ucta oynatirsak kral olur ligimizde.
sag kanat sol kanat yaparsak cildiririz tv basinda.
Birisi FM profilini koyabilir mi Halil'in? Ona da bakalım. Bende FM olmadığından bakamıyorum.

FM'de kac kisinin emegi, gozlemi var. Sirf FM'yle olmaz ama iyi bir referans olabilir.
FM'de kac kisinin emegi, gozlemi var. Sirf FM'yle olmaz ama iyi bir referans olabilir.
ondan şey ettim Fm ye mi bakıyorsunuz
Yanlız bu işler Fmlik işler değil
İşten kasıt transfer ise katılabilirim. Ancak konu oyuncu hakkında biraz olsun fikir edinmek ise FM'nin bu bakımdan önemli olduğunu düşünüyorum. Oyun diye bu kadar tu kaka etmemek lazım. Sonuçta bu veriler oyuncuların izlenmesi ile elde ediliyor. Bu şekilde oyuncunun kafa yapısından, yeteneğine kadar bilgileri çok az yanılmalar ile aktarabiliyorsa fikir edinme bakımından son derece önemli bir kaynaktır.
FM oyuncusu diyince akla Ederson gelir. Herifin iyi topcu olucagini milyon yil once bilmisti FM.
FIFA 10 Profili
![]()
![]()
![]()
![]()
Overall'ı da 76. Şimdi görüyorsunuz, sürati çok iyi. Fizik gücü, mücadele gücü bir Drogba olmasa da iyi. Boyuna rağmen oldukça çevik. Teknik olarak bir Arda değil ama Baros'tan daha teknik olduğu kesin. Bitiricilik yönünden bir takım sorunları var ama kendini bulunca gollerini diziyor. Çalım falan da var adamda.
"Preferred Positions" da dikkatinizi çekmiştir: CF, RF, CAM, ST. Tam bir joker hücum hattı için.
Hemen gelsin.
Adu gelir adu
Reyes rooney tevez maschreano vb isimlerde eklenebilir![]()
FIFA 10 Profili
![]()
![]()
![]()
![]()
Overall'ı da 76. Şimdi görüyorsunuz, sürati çok iyi. Fizik gücü, mücadele gücü bir Drogba olmasa da iyi. Boyuna rağmen oldukça çevik. Teknik olarak bir Arda değil ama Baros'tan daha teknik olduğu kesin. Bitiricilik yönünden bir takım sorunları var ama kendini bulunca gollerini diziyor. Çalım falan da var adamda.
"Preferred Positions" da dikkatinizi çekmiştir: CF, RF, CAM, ST. Tam bir joker hücum hattı için.
Hemen gelsin.
Bravo vallahi.
Catermole da gelsin PES 2010'da overall'ı 3-4 sene içinde 90'lara fırlıyor. Mükemmel bir ön libero.![]()