# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

GAZETE HABERTÜRK - MURAT KAPANLI

Sarı kırmızılılar, milli yıldızın bonservisi için 4 milyon euro ödeyecek. Hamit Altıntop ise, "Bu yıl olmaz ama seneye sizdeyim" diye söz verdi.

-İKİZ HAMİT SENEYE GELECEK-

Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri renklerine bağlamak için yoğnu çabalar sarf eden Galatasaray, Halil'i bitirirken Hamit'ten "söz" aldı. Antalya'da tatil yapan "ikizler"le bizzat masaya oturan yönetici Haldun Üstünel, uzun süren pazarlıklar sonrasında Halil'le her konuda anlaşmaya vardı. Ancak Hamit, Bayern Münih ile olan 1 yıllık sözleşmesini öne sürerek, önümüzdeki sezona randevu verdi. Halil'i ikna eden Haldun Üstünel, daha sonra yıldız futbolcunun kulübüyle de görüşerek, bonservisi konusunda kıran kırana pazarlığa girişti. Yapılan görüşmelerde ortaya 4 milyon euroluk binservis bedeli çıktı.

-SPONSORLAR SAĞOLSUN-

Rakamı önce yüksek bulan Üstünel'in Adnan Polat'ı telefonla bilgilendirdiği, başkanın ise "olur" cevabı verdiği öğrenildi. Polat, Halil'in transferini gerçekleştirebilmek için hemen sponsorlarla temasa geçerken, aranan kaynak da kısa sürede bulundu. Riva arazininin inşaatı için prensip anlaşmasına varılan PAG İnşaat'ın ortaklarından Suat Donay'ın devreye girmesiyle sorun çözüldü. Donay'ın iş ortaklığı yaptığı İzmir'deki Uğur Şenel Otomotiv'den Halil Altıntop için gerekli olan 4 milyon euroluk kaynak sağlandı ve transfer mutlu sonla noktalandı.

Valla senelerdir istiyorum Hamiti. Alsinlarda nasil aliyolarsa alsinlar :D

Hem Halilde iyi forvet ben begeniyorum valla Halili :)

Karan veNonda gidecek gibi..Forvete Halil gelirse birde Baros olacak..Halil 2 yıldır büyük çıkışta..Uefa ve Şl liglerinde oynadı..Yanlız 3. bir forvet daha almamız gerekir..Genç biri olabilir..

Halil nonda gibi abuk sabuk goller kaçırmaz..Bizide deli edecegini sanmam:)

Halili gelirse iyi olacak..

Tamam inanilmaz bir forvet degil Halil ama bircok Türk forvetten daha etkili oldugu kesin...Vücudunu iyi kullanabiliyor..Sutlari sert..

Avrupa´da altyapisini tamamlamis...Faydasi olur mutlaka..

Cok iyi bir alternatif olur en azindan...

Ama 4 Milyon veriyorsan da oynatacaksin...

Bana Halilmi Gudjohnsenmi deseler Halili tercih ederim. Aslinda 3. tercihimdi Gudjohnsen ama Halili unutmusum :) Bence faydali olur bize.

Bu sene halili önümüzdeki senede hamiti bonservissiz alırsak müthiş olur...yeni stadımızda süper ikili show yaparlar:) ayrıca halil eleştirileri yersiz son yıllarda kendini çok geliştirdi özellikle bu sene çok iyi işler yaptı ben gelmesini çok isterim...

İkiside gelsin isterim bunu başından beridir söylüyorum.Halil getirilirse hamitte arkasından alınır muhtemelen.Halil altıntop bence bizde iş yapar,beğenen vardır beğenmeyende,sonuçda herhez her oyuncuyu beğenecek diye bir kaide kural yok,burda önemli olan takıma faydası ve devamlılığı yanında profosyonel bir bakış açısı ile oyununu oynamasıdır.Halil şuanda bile çoğu türk forvetten iyi bir oyuncudur,fiziğini iyi kullanır.Reijkard halili iyi kullanabilirse en az baros kadar verimli olacakdır takımımıza.

Hayırlısı olsun diyelim,artık başkanımızıdan bu hafta transfer bekliyoruz,yeni sezona az kaldı geç kalamayız umarım..

Ben schalke maclarini takip etmedim ama milli takimda gördügüm kadariyla güzel oynuyor.

Barosla iyi anlasabilirler, tabii en önemlisi Rijkaardin isteyip istememesi.

Ben schalke maclarini takip etmedim ama milli takimda gördügüm kadariyla güzel oynuyor.

Barosla iyi anlasabilirler, tabii en önemlisi Rijkaardin isteyip istememesi.

Gelirsede, onu eleştirecek değilim oynamadan. Hayırlısı olur inşallah iki taraf içinde.

Renkdaşlar..Halil aynı zamanda Türk ve böylece kontejan sorunuda olmayacak..Sonuç olarak yararlı transfer olur..Mesela gudjonhsen gelirse gelecke baros,halil,gudjohsen ie gideriz.

Hamit ısrarla gelmicem Türkiye'ye diyor hala haberleri çıkıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt