# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Hamit ısrarla gelmicem Türkiye'ye diyor hala haberleri çıkıyor :)

Belki Haldun Üstünel´in taktigidir..

1 senelik kontrati var..Bayern para kazanmak isteyecektir Hamit´den...

O yüzden bu sene almamiz daha mantikli görünüyor...

Hic belli olmaz....

Sarı kırmızılılar, milli yıldızın bonservisi için 4 milyon euro ödeyecek. Hamit Altıntop ise, "Bu yıl olmaz ama seneye sizdeyim" diye söz verdi.

-İKİZ HAMİT SENEYE GELECEK-

Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri renklerine bağlamak için yoğnu çabalar sarf eden Galatasaray, Halil'i bitirirken Hamit'ten "söz" aldı. Antalya'da tatil yapan "ikizler"le bizzat masaya oturan yönetici Haldun Üstünel, uzun süren pazarlıklar sonrasında Halil'le her konuda anlaşmaya vardı. Ancak Hamit, Bayern Münih ile olan 1 yıllık sözleşmesini öne sürerek, önümüzdeki sezona randevu verdi. Halil'i ikna eden Haldun Üstünel, daha sonra yıldız futbolcunun kulübüyle de görüşerek, bonservisi konusunda kıran kırana pazarlığa girişti. Yapılan görüşmelerde ortaya 4 milyon euroluk binservis bedeli çıktı.

-SPONSORLAR SAĞOLSUN-

Rakamı önce yüksek bulan Üstünel'in Adnan Polat'ı telefonla bilgilendirdiği, başkanın ise "olur" cevabı verdiği öğrenildi. Polat, Halil'in transferini gerçekleştirebilmek için hemen sponsorlarla temasa geçerken, aranan kaynak da kısa sürede bulundu. Riva arazininin inşaatı için prensip anlaşmasına varılan PAG İnşaat'ın ortaklarından Suat Donay'ın devreye girmesiyle sorun çözüldü. Donay'ın iş ortaklığı yaptığı İzmir'deki Uğur Şenel Otomotiv'den Halil Altıntop için gerekli olan 4 milyon euroluk kaynak sağlandı ve transfer mutlu sonla noktalandı.

KAYNAK:Habertürk

Her sey iyi güzel de 4M.Euro biraz fazla gibi geldi bana.

Halil haberi Habertürk'de bu arada,pek inandırıcı gelmiyor...

Hamit'e Eyv. ama Halil'in bize ne kadar katkısı olacağından şüpheliyim

Halil Altıntop forvet için düsünlüyorsa iyi bir performans gösterceğini sanmam.Çünkü bir senede 15-20 gol atabilecek bir yapıya sahip değil.Çok asist yapan bir oyuncu da değil,bana göre gayet düz bir hucum oyuncusu en fazla 2-2.5 milyon euro eder.Alacaksak eğer daha fazla para vermek bizi sıkıntıya sokabilir.Halil'i alacağımıza 3 daha ekleyip Nuri'yi almaya çalısalım bence Rijkaard gibi bir teknik direktörle çalısmak isteyecektir.

ben bu hamitin verdiği sözleri bi yerlerden hatırlıyorum ama...

hatta canaydın almanyalara kadar gidipte hamit şalkede forma giyerken görüşmüşlerdi, sezon sonu bize geliyodu vs vs yine bi sözler verilmişti ama nedense bayerne gidiverdi...

hamit buralara gelmez kimse kendisini kandırmasın bayernde ilk 11 oynayan bi adam neden gelsin ki zaten???

halile gelince;

halil olabilir çünkü şalke bundesliga da her sene banko şampiyonluğa oynanan bir takım değil, kaldı ki karizma olarak Galatasaray şalkeden kat be kat üstün bir takımdır, o yüzden gelebilir ama 4 milyon € biraz fazla gibi ayrıca hamit in 15 20 gibi bir gol sayısına ulaşabileceğini düşünmüyorum ne zaman o kadar gol attı ki...

halil altıntopuda beğenmiyonuzya vallaha helal olsun. anlamadığım şey kimi istiyonuz ve hangi oyuncuyu bekliyonuz.

hiçmi atmadı 15 _20 gol.bukadrmı biliyonuz futbolu.ksv de hiçmi izlemedin halil altıntopu.

Halil Altintop Kasierslautern deki ikincui sezonunda (2005/2006) 20 gol atmisti gol kraliginda Klose nin ardindan ikinci olmustu... bilmeyenlere duyurulur...

Halil' i gudjohnsen e tercih ederim.
Renkdaş Halil türk kontejanıda buda bizim için avantaj..

Yabancı kontejanınıda düsünmek lazım..

Takımdan NOnda ve Karan gidecek..Dolayısı ile yerli iyi forvet şartti..

Gudjohsende gelebilir..Halil ise türk kontejanında iyi olacak:.

bazıları kendini madrid,barcelona,vs onların taraftarı sanıyo herhalde.kimseyi beğenmiyonuz.yok ağır,yok kazma,yok golcü değil,yok yaşlı,ne bu ya.sanki adamlar can atıyo türkiye ligine gelmeyi.biraz gerçekçi olun.

halil, hamit türkiyeye şuan için gelmek istemediklerini daha öncede söylemişlerdi. ama bizimkiler üç büyüklere transfer etmekten bıkmadılar şu adamları :D

hamit veya halil ikiside iyi futbolcu,bugün ciddiye aldığım bir kanalda anlaşmaya yakın olduğumuz söyleniyordu reklam olmazsa kanalın ismini vermek isterdim.ama ben gerçektende kaliteli yerli oyuncu alınmasından yanayım.yabancı kısıtlaması olmasaydı neyse ama durum farklı.halil veya hamit bunlardan biri kanat oyuncusu sanırım,mutlaka alınmalı.rakiplerimizde bu konuda malesef bizden ilerde istedikleri oyuncuyu alabiliyorlar.

Halil linmali tabi ama Halilden önce Hamit alinmali. Hamiti kesinlikle febeye kaptirmamaliyiz. Topuzu aldilar Özeride alacaklar, Hamitide kaptirirsak artik ölelim yani.

bize kalbide galatasarayla atan oyuncu lazım,keşke sabri,ümit karan,hasan şaş,aykut formda olabilselerdi.bu futbolcuların iyi oynamısını çok isterdim ama malesef olmadı.dediğim gibi yerli transferde ne yazıkki başarılı deyiliz

Hamit bizim için daha yararlı olur.Sağ tarafda Hamit,solda Arda ya da Kewell,TSL'in çok üstünde bir diziliş olur.

4-3-3 oynayacağımızı düşünürsek -Rijkaard büyük ihtimal böyle bir dizilişi deneyecektir- Halil'de bizim için çok iyi olabilir.Forvette Baros-Halil-Gudjohnsen olduğunu düşünmek bile güzel.:rolleyes:

Halil 4-3-3'ün sağında oynadı kaç kere. tam aranılan adam. sisteme yabancılık çekmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt