# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: halil altintop

Bu konu mevcut aynen öbür konu ile birleşse iyi olur orda fazlalık Hamit de var.

Bu konu vardi sanki.. Halil'i severim ben acikcasi, son sezonu pek parlak olmasa da gelirse büyük katki saglar diye düsünüyorum. ya da umuyorum.

eren güngör ile Zurab Khizanishvili konusu nu da birlestirelim daha bi güzel olur...hamit in halil le ne alakasi var?her oyuncuya 1tane kendine konu lazim bence ama isterseniz oraya gecelim

Cumali, Hamit & Halil konusu var. Her oyuncu için birden fazla başlık açmaya gerek yok. Bu söylediğim başlıkta zaten Hamit'ten çok Halil konuşuluyor. Hamit'in şuan gelmesi imkansız. Seneye sözleşmesi bitince belki..

Cumali, Hamit & Halil konusu var. Her oyuncu için birden fazla başlık açmaya gerek yok. Bu söylediğim başlıkta zaten Hamit'ten çok Halil konuşuluyor. Hamit'in şuan gelmesi imkansız. Seneye sözleşmesi bitince belki..

tamam gözüm orda devam edelim benim icin fark etmiyor...hadi gecelim karsiya:)

Cevap: Halil & Hamit Altıntop

burdayım :) yanlışlıkla sözlük bölümüne dalmışım. kafam güzel kusura bakmayın ve alttan alın :)

Halil başka bir kulüpte olsa ve biz Lincoln'le takas etmeye kalksak hemen atlarlardı.Ama Schalke Lincoln'ün ne olduğunu biliyor o yüzden yanaşmıyor.

GAZETE HABERTÜRK / MURAT KAPANLI

Yılda 4 milyon euroya ‘olur’ veren futbolcu, teminat istedi. Devreye giren PAG İnşaat, garanti verince anlaşma sağlandı. Aslan, B.Münih’le masaya oturuyor.

Galatasaray transferde son sürat gidiyor... Altıntop kardeşlerin peşini bırakmayan yönetim, önceki gün Halil’le her konuda anlaşma sağlamıştı. Dün de Antalya’da tatil yapan Hamit, Cimbom’a ‘olur’ verince haber Florya’da bomba gibi patladı. Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un da devreye girmesiyle bitirilen transfer görüşmelerinde Hamit, yıllık 4 milyon euroya bütün şartları kabul ettiğini bildirdi. Ancak milli yıldız, bunun için teminat istedi. G.Saray’ın ödemelerde garanti vermesi halinde gelmeye hazır olduğunu belirtti.

FARK YARI YARIYA

Hamit’in son şartı olan, ‘teminat’ sorununu gidermek üzere Başkan Adnan Polat devreye girdi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, apar topar yaptığı girişimler sonrasında Riva arazisinin inşaatını üstlenen PAG İnşaat’tan destek aldı. Bu firma Hamit Altıntop’a ödemeler konusunda kefil olunca futbolcuyla son nokta koyulmuş oldu. Şimdi gözler bonservis için Bundesliga’nın dev kulübü Bayern Münih’e çevrildi. Başkan Polat ve yönetici Haldun Üstünel’in bir-iki gün içinde Almanya’ya giderek transfer için masaya oturacakları açıklandı. Yönetim, Hamit için Bayern Münih’e kapıyı 4 milyon eurodan açacak. Ancak futbolcunun bonservis bedelinin en az 8 milyon euro olduğu ifade ediliyor.

Halil mutlu

Aslan’a kardeşinden önce tamam diyen Halil Altıntop, dünkü gelişmeden dolayı büyük sevinç yaşadı. İkiziyle aynı takımda oynayabilecek olmanın huzuruna kavuşan Halil’in sarı-kırmızılı yönetime bu konuda elinden gelen desteği verdiği belirtilirken, iki gurbetçi oyuncunun anneleri de haberi alır almaz büyük mutluluk yaşadı. Altıntop kardeşlerin transferini resmileştirmek isteyen G.Saray Yönetimi, Bayern Münih ve Schalke kulüpleriyle kıran kırana bir pazarlığa girişecek. Halil’e karşılık Lincoln’ün teklif edileceği ve Almanlar’ın az miktarda da olsa üste para verilmesi halinde takasa yanaşacakları vurgulandı.

Hamit'i parçalı da görmek müthis olur.Ama yalandır büyük ihtimal.

Halil yine belki dedirtiyor insana da, Hamit hiç zannetmiyorum.

Halil & Hamit tadından yenmez 8e veriyorlarsa hiç kaçırmamak gerekir.. ya eğer biz bunları alırsak kargalar delirir demedi demeyin tüpçüyü kamyonuna fink'i de kasasına koyup yollarlar bunlar :D

Arkadaslar yilda 4 MEuro nereye veriyoruz yahu....

Piyasada dolaşan isimlerden galiba bi tek bunlar doğru. İkiside alınabilirse ki çok zor iyi iş yapmış oluruz

HALDUN ÜSTÜNEL HAMİT ALTINTOP İÇİN İDDİALI KONUŞTU " YAZI BEKLEYİN.. GÖRÜRSÜNÜZ.."

Galatasaray Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel idealindeki takımın sağ kanadında Hamit’in olduğunu söyledi. "Hamit Gelmez" diyenlere iddialı cevap verdi ve "Yazı Bekleyin" dedi.. Bilindiği gibi, Hamit Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için H Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet edilmişti. Turkspor.net maç sonunda Hamit ile G.Saray’ın futbolun patronlarının özel görüştüğünü ve yıl sonu için prensip anlaşmasına varıldığı haberini vermişti. Hamit ise transfer görüşmesini yalanlamıştı.. İŞTE ÜSTÜNEL’İN O GÖRÜŞME IŞIĞINDA VERDİĞİ İDDİALI CEVAP...

Haldun Üstünel, Hamit Altıntop’u Galatasaray’a transfer etmek istediğini açıklayınca "Gelmesi zor" yorumuyla karşılaştı. Cevabı ise, "Gelmez denen çok kişiyi getirdik. Yazı bekleyin" oldu ..

Galatasaray Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, transferdeki en büyük rüyasını açıkladı. Üstünel, Werder Bremen maçı öncesi "En büyük idealim Arda’nın solda, Hamit Altıntop’un sağda oynadığı bir Galatasaray takımı. Ben, Hamit altıntop kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan, orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor. Son dönemde Milli Takım’ın kazandığı en önemli futbolcu" açıklamasını yaptı. Üstünel, bu iddialı yorum üzerine "Hamit Altıntop Türkiye’ye gelmez" yanıtını alınca da daha da iddialı bir ifade kullandı: "Çok sayıda ’Gelmez’ denen oyuncuları getirdik. Yazı bekleyin, görürsünüz." Haldun Üstünel, 2008’in son derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için Hamit Altıntop’u Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet etmişti. Üstünel’in davetini kırmayan Bayern Münihli yıldızı Ali Sami Yen’de gören sarı-kırmızı taraftarlar önce çok şaşırmış, sonra da büyük bir beklenti içine girmişti. Ancak Hamit, sadece davetli olarak maçı izlemeye geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.

Hamit Gelirse Süper olur da çok zayıf ihtimal...

keşke olabilse de 2sini bir arada izleyebilsek...

HALDUN ÜSTÜNEL HAMİT ALTINTOP İÇİN İDDİALI KONUŞTU " YAZI BEKLEYİN.. GÖRÜRSÜNÜZ.."

Galatasaray Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel idealindeki takımın sağ kanadında Hamit’in olduğunu söyledi. "Hamit Gelmez" diyenlere iddialı cevap verdi ve "Yazı Bekleyin" dedi.. Bilindiği gibi, Hamit Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için H Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet edilmişti. Turkspor.net maç sonunda Hamit ile G.Saray’ın futbolun patronlarının özel görüştüğünü ve yıl sonu için prensip anlaşmasına varıldığı haberini vermişti. Hamit ise transfer görüşmesini yalanlamıştı.. İŞTE ÜSTÜNEL’İN O GÖRÜŞME IŞIĞINDA VERDİĞİ İDDİALI CEVAP...

Haldun Üstünel, Hamit Altıntop’u Galatasaray’a transfer etmek istediğini açıklayınca "Gelmesi zor" yorumuyla karşılaştı. Cevabı ise, "Gelmez denen çok kişiyi getirdik. Yazı bekleyin" oldu ..

Galatasaray Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, transferdeki en büyük rüyasını açıkladı. Üstünel, Werder Bremen maçı öncesi "En büyük idealim Arda’nın solda, Hamit Altıntop’un sağda oynadığı bir Galatasaray takımı. Ben, Hamit altıntop kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan, orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor. Son dönemde Milli Takım’ın kazandığı en önemli futbolcu" açıklamasını yaptı. Üstünel, bu iddialı yorum üzerine "Hamit Altıntop Türkiye’ye gelmez" yanıtını alınca da daha da iddialı bir ifade kullandı: "Çok sayıda ’Gelmez’ denen oyuncuları getirdik. Yazı bekleyin, görürsünüz." Haldun Üstünel, 2008’in son derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için Hamit Altıntop’u Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet etmişti. Üstünel’in davetini kırmayan Bayern Münihli yıldızı Ali Sami Yen’de gören sarı-kırmızı taraftarlar önce çok şaşırmış, sonra da büyük bir beklenti içine girmişti. Ancak Hamit, sadece davetli olarak maçı izlemeye geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.

Bu haber baya eski degil mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt