# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

Iyi bir Nonda, formda bir Nonda olmaz artik.

1 szonda söyle bi 2 ay formda oluyor ama sonra yatiyor, yatas yapiyor.

Halil=Charisteas

ben çok benzetiyorum stillerini,hız yok,mücadele orta,teknik vasat,bitiricilk orta,tam olarak aynı bence.

halil hamit ikisini birden alsak cok guzel olur hamit orta saha ya cuk diye oturur halil altarnatif forvet boslugumuzu doldurur

kendi ligimizi ve klüplerimizi aşağılamaya devam edelim biz böyle düşündükçe ancak kötü bir benzetme olacak ama onun bunun artığını alırız.yalansa yalan diyin bizim yıldız diye göklere çıkardığımız bütün futbolcular diğer takımların artığı. lyon da oynamayan barostan,kewell dan,elanodan,keitadan bişeyler bekliyoruz. saydığım futbolcular kötü mü oynuyorlar hayır ama bakarsanız "artık" futbolcular.hamit ve halil den kim gelirse gelsin bize faydalı olacağını düşünmüyorum.

cok kötü bi oyuncu bence hic gerek yok ne buna ne de kabze ye daha kaliteli oyuncu lazim bize...fatih tekke bile bunlardan cok daha iyi

Nondadan daha kötü olucağını sanmıyorum

Türk olmasıda avantaj sene sonu Hamit içinde bize yarar sağlar :)

Neden olmasın

kabze yada halil den harbiden gol mü beklenir ya?!

bize bari basit goleri atabilen bi oyuncu lazim

Yapılacak en büyük transfer hatası olur aradığımız skorer oyuncu Halil değil.

Halil bizi istiyor mu bakalım? İstanbul'u istiyor mu? Hiç sanmam. 3 buyuklere gelecegine Almanya'nın orta sınıf bir takımını tercih eder.

5dda490ed8b7654186c5ffb.jpg

Sözünü tuttu

Schalke'den ayrılırsam ilk gideceğim yer Galatasaray" diyen gurbetçi futbolcu, sarı-kırmızılı yöneticileri aradı.

Satış listesinde

Halil Altıntop, Galatasaray yolunda. Sezon başında da gündeme gelen golcü futbolcu, sarı- kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Schalke'den ayrılırsam ilk gideceğim kulüp Galatasaray" diyerek Cimbom'un teklifini geri çevirmişti. Bu sözünü unutmayan Halil, Schalke tarafından satış listesine konunca ilk iş olarak yönetici

Haldun Üstünel'i aradı ve "İstenmeyen yerde durmam. Hâlâ beni istiyorsanız gelebilirim" diye konuştu.

Almanya yolcusu

Galatasaray yönetimi de bunun üzerine Bursa'nın Sercan için istediği yüksek bonservis ücretini de düşünerek rotayı Halil'e çevirdi. Üstünel'in önümüzdeki günlerde 27 yaşındaki golcü ve Schalke ile görüşmek üzere Almanya'ya gideceği bildirildi. Bu sezon 6 maçta sadece 293 dakika forma şansı bulabilen Halil için Magath'ın, "Benim yedek kulübemde oturur. Orası için de fazla pahalı" dediği iddia edildi.

Kaynak: Fotomaç

5dda490ed8b7654186c5ffb.jpg

Sözünü tuttu

Schalke'den ayrılırsam ilk gideceğim yer Galatasaray" diyen gurbetçi futbolcu, sarı-kırmızılı yöneticileri aradı.

Satış listesinde

Halil Altıntop, Galatasaray yolunda. Sezon başında da gündeme gelen golcü futbolcu, sarı- kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Schalke'den ayrılırsam ilk gideceğim kulüp Galatasaray" diyerek Cimbom'un teklifini geri çevirmişti. Bu sözünü unutmayan Halil, Schalke tarafından satış listesine konunca ilk iş olarak yönetici

Haldun Üstünel'i aradı ve "İstenmeyen yerde durmam. Hâlâ beni istiyorsanız gelebilirim" diye konuştu.

Almanya yolcusu

Galatasaray yönetimi de bunun üzerine Bursa'nın Sercan için istediği yüksek bonservis ücretini de düşünerek rotayı Halil'e çevirdi. Üstünel'in önümüzdeki günlerde 27 yaşındaki golcü ve Schalke ile görüşmek üzere Almanya'ya gideceği bildirildi. Bu sezon 6 maçta sadece 293 dakika forma şansı bulabilen Halil için Magath'ın, "Benim yedek kulübemde oturur. Orası için de fazla pahalı" dediği iddia edildi.

Kaynak: Fotomaç

Yalaaaan! Fotomac yazdiysa yalan abi ...

Ben Halil'in bize gelmesini isterim ama Yalan oldugu belli . Neymis? Haldun Üstünel'i aramis , Beni hala istiyorsaniz alabilirsiniz demis :asd::asd::asd:

hızlı olmayabilir ama teknik oyuncu her yerden kaleye vuruyor

Alman kulübü, Magath'ın ısrarla istediği Lincoln'e karşılık G.Saray'a Halil + para önerdi. Golcü futbolcunun Ocak'ta sarı-kırmızılı formayı giyeceğine artık kesin gözüyle bakılıyor.

G.Saray iki sezondur peşinde olduğu Schalke'li gurbetçi Halil Altıntop'ta mutlu sona ulaşıyor. Sarı-kırmızılı taraftarları çok sevindirecek olan bu haberi bizzat Schalke'nin hocası Felix Magath verdi. Magath, Alman gazetecilerle yaptığı sohbette, "Halil'i düşünmediğimi daha önce söyledim. Henüz kesinleşmedi ama kendisini büyük ihtimalle G.Saray'a vereceğiz" ifadesini kullandı. Magath sohbette ayrıca, Schalke'nin çok iyi bir oyun kurucuya ihtiyacı bulunduğunu dile getirirken, düşündüğü ilk ismin Cassio Lincoln olduğunu yineledi.

Magath'ın Lincoln ısrarı üzerine harekete geçen Schalke'nin, bu futbolcunun bonservisini elinde tutan G.Saray'a, Halil + para önerisinde bulunduğu öğrenildi. G.Saray'ın Lincoln'e karşılık Halil + 2.5 milyon euro istediği belirtildi. İki kulüp arasındaki pazarlık sürerken, anlaşma sağlanacağına kesin gözüyle bakıldığı ve 27 yaşındaki golcünün ara transferde

G.Saray'la sözleşme imzalayacağı kaydedildi. 2005-06'da Kaiserslautern'de oynarken 20 golle, gol krallığında ikinci olan Halil, 2006-07'de gittiği Schalke'de 85 maçta 39 gol attı.

kaynak : FOTOMAÇ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt