# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Halil Galatasaray'a Doğru!

Bizde iş yaparda bildigim kadar fazla yırtıcı bi forvet degil ama Baros yokken en azından işe yarar Baros donunce kulubede bekler diye düşünüyorum

Yanlışın var en büyük artısı yırtıcı olması sürekli hareket halinde ve güçlü fiziği var..tekniğinde biraz sıkıntı var.

İnşallah olur.Bugün Halil yarın Hamit :D

Kalsın ya istemez böyle adamlara para harcamayalım.

Cevap: # Halil Altıntop

Baros'un ile bitiriciliğinin tartışıldığı zamanlar oldu.Halil'de iyi bir forvet ama bizim sisteme hiç uygun değil.Yani kısa boylu ama hızlı değil.Bitiriciliğide çok iyi değil.Daha çok yıpratıcı bir forvet...

Bu çocuk iyi ama çok bencil.

Bize bitiricliği iyi bir adam lazım.Biz Baros'unkini bile tartışırken bitiriciliği daha kötü bir adamın gelmesi hayalkırıklığı olur birçok taraftarımız açısından.Halil geleceğine giovanni'yi alıp kewell'ı forvete çekmek daha iyi olur...

Baroş Baroş diyip duruyorsunuz da Baroş sanki süper bitirici gibi hep Baroş'a yedek oyunculara bakıyorsunuz Baroş mücadele eden ama bitiriciliği üst düzey olan bir forvet degil Ruud Van Nistelrooy kaliteli transfer olur aslında

Halil bizde büyük patlama yapar.

Ulen hic istemiyordum bu herifi ama Fener Gokhan'i alinca forvet olarak kim gelirse gelsin uzulmem.. :D

Sezon sonu Hamit'in bize gelmesine vesile olur. Bu sebeple düşünülebilir ancak.

Bizde iş yapar Halil ama Baros'un yokluğunda onun yerini doldurabilir mi tam bir muamma ?

iyi transfer olur ama cok gol atacağını sanmıyorum

Mükemmel bir transfer olur olursa..

Bu yaz zaten Hamit için girişimler başlatılmıştı. Bodrum'da yatlarda gizli buluşmalar falan :)

Devre arası Halil'i almak demek sene sonu Hamit'i %100 almış olmak demek..

Halil+Hamit gelirse muhtemelen türk milli takımının %80'i falan yine bizden çıkar demek. Yabancıların kalitesi zaten ortada..

Bu iki kardeş ilaç olur ilaç!

az önce radyosporda adnan sezgin'in almanyada olduğunu söylediler. Halil için. ne kadar güvenilir bilmiyorum ama paylaşmak istedim .

ne Halili yahu napacaz bu adamı offf off hic yakışmaz bu transfer bize

inş. kaliteli bir forvet alırız,baros'da uzun süre yok maalesef..

bence de halil'in gelmesi birçok açıdan iyi sayılır.. halil de baros tarzı bir oyuncu.. yani top sürmeyi seven ve süratli bi oyuncu.. ayrıca Türk.. sezon sonu da hamitin gelmesinde büyük pay sahibi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt