# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

Halil gelmesi çok faydalı olur. İleri üçlünün her yerinde oynayabiliyor. Pres gücü, koşuları, hızı TSL'inin üstünde bir futbolcu. Şu an için ileride hareketli bir forvet olduğu sürece gol sıkıntısı çekeceğimizi düşünmüyorum. Bonservis ücreti Sercan'a göre daha az.

Belki bu sayede takımın kötü yeri orta sahaya transfer yapılabilir.

Cevap: Son Dakika! Halil Galatasaray'a Doğru!

Benim içime sinmiyor ama hayırlısı olsun...

ben halili bu sistemde bas=ros olmadigi durumda cok uygun bir transfer olarak goruyorum, cabuk ve hareketli

gol vuruslari iyi degil belki ama baros ta o konuda cok iyi sayilmaz az mi sac bas yoldurdu bize

insallah aliriz

Cevap: Son Dakika! Halil Galatasaray'a Doğru!

baros zaten sezonu bitirdi gibi bence zira şimdiden 1 ay daha sürecek deniyor.Bu adam alışdım,alışacam derken zaten sezon bitecek.GEnel kanaatim barosla yönetim sezon sonunda yolları ayıracakdır.Galatasaray barosdan daha kaliteli ve istikrarlı bir pivot santrafora ihtiyacı var.Baros zaten temelde pivot santrafr değil,tek başına çok zorlanıyor.Çift santraforlu sistemin adamı dolayısı ile bu sakatlık durumu ve reijkaardın temposu yüksek taktiğinde baros ileriki yıllarda bizde sıkıntı yaratacakdır.

Halil olayına gelince elbetteki barosun kapasitesinde bir oyuncu değil ama kardeşi hamit ile beraber oynamak istemesi düşüncesi ile alınabilir ve iyide bir alternatif forvet oyuncusu olur.Milli takım içinde faydalı olabilir halilin bize gelişi.

Bu gece açıklanır heralde, öyle bir his var. Gelecek bu sefer.

halil kaç yaşında

Kesinlikle iyi transfer olur.Halil'i kiralamak daha mantıklı şuanda.

kiralık vermezlerki. zaten sözleşmesi bitiyo. mecburen satacaklar.

Halil için 3 milyon euro fazla.

hakkaten icime sinmiyor yahu.çoook fitil edecek bizi ama napalım.ahhh yabancılardan birini yollabilsydik RVN.yi alırdı herhalde bizimkiler

Sercan olmuyorsa kesinlikle halil gelsin...Halili beğenmeyenler fb g.ünalı almış siz halili beğenmiyorsunuz...

fb Gökhanı yedek olarak aldı.ama bize şunda ilk 11 de oynayacak adam lazım.Barostan bu sene fayda yok bize.

Bence Halil gelicek kiralik olaraktan yaziyorum buraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt