Hakan KESKİN
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2009
- 3.187
- 3
- 1.308
Cevap: # Halil Altıntop
Gökhan Ünal'ın bir başka versiyonu olur benim için..
Gökhan Ünal'ın bir başka versiyonu olur benim için..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leo
hamit neill servet hakan b.
sarp m.topal
keita arda kewell
Pavlyuchenko
ne takım ama...
K.bakma ama 5 kuruş etmez takım...
Topal ile Sarp yanyana oynarsa isterse çevresini uçan adamlarla sar boş...Bir takımın kalitesi orta sahasının göbeğindedir...M.topal ve M.sarp ile göbek oluşturan bir takımın büyük hedefleri olamaz,belli hedefleri olur o kadar...Hamit'e birsürü para bayıl,Pavlyucenko'ya birsürü para bayıl ama orta saha göbeğinde M.sarp ile M.topal yanyana oynasın...Tam Türk işi olmuş valla...Ayrıca takımın en vasıflı orta saha oyuncusu kadroda yok o da başka birşey...Gerçi dediğim gibi Türk futboluna çok bu Elano,gidip bir sirk sihirbazı bulmak lazım...
halil gelirse bir sezonda minumun 40 gol atar.
halil süper bir oyuncu.
umarım gelir.bence gelecek.Gelirse bir 10 yıl daha oynar bu takımda.
bekliyoruz halil, kop gel.
hatta 2-3 sene sonra 20 milyon'a bile satarız.
teknik,şutör,efendi,milli takım oyuncusu her iki ayağını kullanabiliyor.
Daha ne olsun? Merak etmeyin Sezgin almaya gitti ise gider,alır,gelir.
k.bakma ama 5 kuruş etmez takım...
Topal ile sarp yanyana oynarsa isterse çevresini uçan adamlarla sar boş...bir takımın kalitesi orta sahasının göbeğindedir...m.topal ve m.sarp ile göbek oluşturan bir takımın büyük hedefleri olamaz,belli hedefleri olur o kadar...hamit'e birsürü para bayıl,pavlyucenko'ya birsürü para bayıl ama orta saha göbeğinde m.sarp ile m.topal yanyana oynasın...tam türk işi olmuş valla...ayrıca takımın en vasıflı orta saha oyuncusu kadroda yok o da başka birşey...gerçi dediğim gibi türk futboluna çok bu elano,gidip bir sirk sihirbazı bulmak lazım...
halil süper bir oyuncu.
Gel artık bebeem![]()
halil süper bir oyuncu.
Abisi gelecekse gelsin. Milli takım maçlarında saçlarımı yolduran br adam bu. Neyseki çok oynamadı. Gelirse yarım sezon boyunca saç yolamam ben.
Milli takımda Arda bile saç yoldurdu be abi
![]()
Arda'nın yoldurması bir maç iki maç; bu her maç yoldurur. Sen beni dinle abisini kap gel kendi kalsın.
2 milyondan fazla verilirse yazık olur.Onun dışında sağ ve soldada oynayabilecek bir isim yabancı kontenjanımızda dolu olduğu düşünülürse alınabilecek bir isim sercandan felan daha iyi her haliyle.