Halil Dervişoğlu, Fenerbahçe'ye Transfer Oluyor

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
620762ce45d2a0c0140efd7f.jpg

Brentford, Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu’nu bonservisiyle yollamak istiyor. Ali Koç, geçen sezon yüksek ücret nedeniyle alamadığı milli futbolcuyu bu kez bitirmek için harekete geçiyor.

Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus'a imza attırmak için gün sayarken bir yandan da Portekizli hocanın onayıyla futbolcu transferinde yol almaya çalışıyor. Henüz yabancı kuralı netleşmese de kaliteli Türk oyuncu sayısını artırmayı amaçlayan sarı-lacivertliler, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ve Umut Bozok için Kasımpaşa'nın kararını beklerken, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu için de harekete geçiyor.

GEÇEN YAZ 'GELİRİM' DEMİŞTİ
Fenerbahçe, oyuncunun kulübü Brentford'la temasa geçmek için sezonun bitmesini bekliyor. Galatasaray'la yola devam etmeyecek olan 22 yaşındaki santrforu İngiliz kulübü bonservisiyle yollamak istiyor. Fenerbahçe milli futbolcu ile uzun vadeli bir sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz yaz transfer döneminin son günlerinde Dervişoğlu ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirmişti. Oyuncudan "Bonservisimi alırsanız seve seve gelirim" yanıtı alan Koç, Brentford kulübünün yüksek para beklentisi nedeniyle transferi noktalayamamıştı.

Sabah

Verelim "en tembeli" feneve

Galatasaray Bir His Takımıdır.

kendisi kötü olabilir ama mohammedden iyi oldugu bi gercek var, onu napcaz? 😂

İnşallah gider. Fatih Terim varken evlat kontenjanından başımıza kalacak diye baya baya korkuyordum.

İnşallah gider. Islıklanacaklar listesinde ilk sırayı alır. Belli yetenekleri var bunu inkar etmiyorum ama öyle ruhsuz ki yani ŞL'yi de alsak umrunda değil, 10 tane de yesek umrunda değil, öyle bir havası var. Bunun yanı sıra mevkisiz oyuncu maalesef. 10 numara desen değil, forvet desen değil, ancak pivotun yancısı olarak oynayabilir 9.5 gibi yani ama sırf Halil için de kimse sistemini ayarlamaz. Dolayısıyla bizim adımıza bir kayıp yok. Ha 1-2 milyona alabilseydik iyi olurdu, dursun işe yarar belki ama 4-5 milyon gibi paralara kesinlikle istemez.

bize göre orda biraz daha iş yapıyor görünecektir çünkü iyi kötü bir ortasaha oyunu var kuşlarda.

Fb seneye şampiyon olmak için bütün tuşlara basıcak gibi.

Evet.

halil'de ciddi yetenek var ama hollanda ve brenford'da neden oynayamadı iyi düşünmek lazım. Ciddi mental sorunları olduğu kesin. Babası fazla etkin kendisi üstünde

zeka, teknik, beceri, bak kendisinin iyi oldugunu demiriyorum mohamedden iyi oldugunu idda ediyorum, firsat varsa yollamamiz lazim yerinede aboubakar getirilmeli veya batshuayiyi kiralayabiliriz.
Bu nasıl bi futbol öngörüsü bilgisi vizyonudur GSC olarak seni daha yakından tanımak isteriz.

Geri
Üst Alt