Halil Dervişoğlu KAP'a Bildirildi

Opsiyon yoksa fazla forma sansi bulmaz diye düsünüyorum. Hoca zorunlu opsiyonsuz ve kisa kiraliklara karsi artik.

Opsiyon yoksa bedavadır herhalde değil mi

Caresizlikten Halili topcu yaptik. Galatasarayin forveti halil olacaksa vay halimize.

Hic foruma yazmayan sade transfer olunca yazan genelde de kötülemek icin yazan bi sürü kişi var ne hikmetse

Hayırlı olsun
Bein opsiyon var demiş

Hic foruma yazmayan sade transfer olunca yazan genelde de kötülemek icin yazan bi sürü kişi var ne hikmetse
Isim verseydin daha iyidir abi. O kadar bos vaktimiz yok maalesef butun gun forumda takilmak icin. Bana gore Galatasaray ayarinda forvet degil. Kendi fikrimizide mi belirteyemecegiz?

Umarim sirf yedek otursun maclarin son 5 dakikasinda oyuna girsin diye alinmiyordur

Isim verseydin daha iyidir abi. O kadar bos vaktimiz yok maalesef butun gun forumda takilmak icin. Bana gore Galatasaray ayarinda forvet degil. Kendi fikrimizide mi belirteyemecegiz?
Hem genc Transfer istiyonuz hem hemen cöp diyonuz bizim öyle artık milyonları sacacak durumumuz yok gecti o devirler bügün eli ayagı düzgün bi genc oyuncu bile kac milyondan başlıyo bizim yapcagımız anca böyle transferler

Geri
Üst Alt