Halil Dervişoğlu, Oyundan Alınınca Tepki Gösterdi

Kendine kızmıştır hiçbir şet yapamadığı için

tepkine de sana da. bom boş bi topçu, topu alıp etrafında dönmeyi futbol oynamak sanıyor. başka hiçbir özelliği yok

Bir nane oynamıyor olmasına tepki göstermemiş mi Fatih Terim in torpillisi ?

Umarım taraftarı galeyana getirmek için yapılmış balon haberdir. Yoksa Nef Stadında bunu çok anarlar her maç. Zaten topa dokunmadan çıktı akşam neyin tribini yapıyor bu gevşek acaba ?

Biraz işe yarasa gam yemeyeceğim de insan bir şeyler yapar sonra tepki gösterir be Halil...

Ne gol atabiliyor , ne arkadaşlarına bağlantı olup pas kanalı oluşturuyor , nede stoperleri sırtında taşıyıp boş alan açıyor beyefendi ona rağmen kimse yok diye her maç oynuyor biraz bir şey oynasın tepki göstereceğine.

Bundan olmayacak demistim ta daha geldiginde. Forumun yarisi gobek atiyordu. Alin size Halil

Yetenek varmış, sahte dokuzmuş, forvet arkasıymış geçiniz bunları. Elin İngilizleri bir şey görse bırakır mı? Bir de 10-12 milyon satın alma opsiyonu konuşuluyordu. Sene sonu Premier ligine gitsin. Kimsenin gönlünü hoş edecek halimiz yok. Yaklaşık bir senedir ne yapmış?

Kimsin lan sen artist, ne sanıyorsun kendini? Gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı tabirine uyan vasat topçunun tekisin haddini bil.

Adi Brentford bunu o dandik kupada oynatti diye, Trabzona'da alin 6 ayligina sizin olsun diye teklif edemeyiz. Sizde bize Erce Kardesleri 6 ayligina verin deyip, kaleci bulmus ve onun hakem abisinden kurtulmus olurduk.

yedek kulubesine onde baskip yapip hoca ve yardimcisini calimladiktan sonra falsolu sutu ile su sisesini az farkla tribune gondermis

Trip filan çok önemli değil de performansı artacağına iyice geriye gitti. Diğer iki forvete göre, pas oyununa katkısı daha iyi diye tercih ediliyordu, ben de öyle düşünenlerdendim; ancak o bakımdan da giderek silikleşti; bitiriciliği zaten zayıf...

Fatih Hoca devam etseydi, yine de bonservisinin alınmasını isterdi muhtemelen; taktı mı takar muhterem...

Bonservisini 2-3 milyona veriyorlarsa düşünülebilir. Yoksa da kime kaça satıyorsa satsın kulübü...

FT olsa bu rezil performansına rağmen bonservisini aldıracaktı.. Başına geleceği biliyor..

Geri
Üst Alt