Halil Dervişoğlu Yeniden Galatasaray'da İddiası!

Evet Halil geldi geri ovebiliriz.Saat 12 gibi efsane bir adamdı,3 gibi Fener'e gidebilir çokta önemli değil,zaten boş adamdı.Şimdi tekrar bizde efsane adam diyebiliriz.:)Haaa bunun tam tersini yapanda var tabi.O da aynı dans'a giriyor gerçi.😂

inşallah hocamız beğenmeyip 6 ay sonra göndermeye çalışmaz

Mohammed'i satıp Halili aldık mantigiyla yola çıkar isek Hummerdan binek arabaya gecmiş gibi oluruz.Bize bitane hummer lazım.

Ben hala tek forvetli sistemde çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Olurda saf 4-4-2 oynamaya başlarsak ama Halil Elmander misali parlayabilir.

Arkadaşlar Halil çok kritik bir transfer. Ben geçen sezon 3. maçından itibaren söyledim. Bence bu hoca ve oyun planında ve alınmış oyuncu grubuyla çok daha ideal bir isim. Ondan beklenti pas istasyonu olup koşular yapmak, verkaçlarla veya ortasahaya yaklaşıp özellikle Cicaldau, Kerem, Morutan gibi isimlere ceza sahasında alan oluşturmak/gol paslarını vermek olacak. Zaten hedef oyuncu her zaman pas istasyonu olmaz bazen yaptığı gibi içeri dönüşler/dribble edip kendi pozisyonunuzda hazırlayabilir. Hava topları fena değil(geliştirmeli), son vuruşlar ortalama(çalışmalı) ama teknik, tek pas, fırsatçılık, pozisyon bilgisi ve hızlanması fena değil ve bazılarını iyi yapıyor. İyi bir false-9 ve yerli statüsünde ayrıca milli oyuncu. Hatta potansiyel olarak uzun dönemde geliştirirse kimseye vermez Hakan’ın formasını. Burak’tan sonra bence eldeki en ciddi aday. Yani şu şartlarda, bildiğimiz yerli oyuncu olması, yaptığı koşular be Kerem ile iyi anlaşmış olması çok değerli.

Kerem, Cicaldau, Morutan, Barış Alper gibi oyuncuları tamamlayacak forvet tam olarak. 2. ve 3. bölgede mest edici hareketler izleriz bu ekipten.

Hatta sakat olsa bile 11 de başlayıp sonra cikartacakmış oyundan sinyor Terim.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olumsuz manada dememiştim, Halil' i en çok övenlerden biriyimdir. Gereksiz ve yanlış bir refleks gösteriyorsun. ''Kör itaat'' in kaçınılmaz sonucu. İyi forumlar...

Olumsuz manada dememiştim, Halil' i en çok övenlerden biriyimdir. Gereksiz ve yanlış bir refleks gösteriyorsun. ''Kör itaat'' in kaçınılmaz sonucu. İyi forumlar...
Tamam yanlış anladım diyelim lakin hiç bir oyuncuya 11 garantisi verilmez Messi almıyoruz sonuçta.

Tamam yanlış anladım diyelim lakin hiç bir oyuncuya 11 garantisi verilmez Messi almıyoruz sonuçta.

Yahu anla işte, ne kadar garanti verilebilirse o kadar. Olay niyet belirtmekten ibarettir....

Bizim en osuruktan alt yapı oyuncumuzun bile 20 maç oynama garantisiyle süper lig takımlarına kakalanabileceğini düşünebilen hayalperest yeni yetmelerin komikliğine vurgu yaparım hep; öyle bir şey elbette olamaz...

Gerçekse en çok sevindiğim transferlerden biri olur. 6-7M Euro'da yerinde güzel bir opsiyon rakamı.

IMG_20210831_223524.webp

Halil bizim oyun tarzına Diagne ve Mohamed'den çok daha uygun, Forvetlere etkin şekilde top getirebilen bir takım değiliz ama genelde topu iyi çevirebiliyoruz ve forvette bu bağlantıya katılınca daha etkili oynuyoruz. Halil'in bitiriciliği orta seviye ama çok iyi bir bağlantı kuracaktır orta saha ve kenar oyuncularıyla.

Geri
Üst Alt