# Halil Dervişoğlu

Bunun golcü olmadığını ve kazma olduğunu ifade ettik diye sallayan arkadaşlar vardı nerde acaba topla iki sağa sola dönecek diye forvette mi tutacağız bunu bu mu yetenek kistasimiz? Galatasaray ileri oyuncusu altı pastan gol atsın bir zahmet atamiyorsa kazmadir istediği kadar sağa sola dönebilir sahada saklaban aramıyoruz. Eren Derdiyok bile bundan büyük oyuncu onla filan belki kıyaslanabilir seneye de Rize'de filan oynar.

Bunun golcü olmadığını ve kazma olduğunu ifade ettik diye sallayan arkadaşlar vardı nerde acaba topla iki sağa sola dönecek diye forvette mi tutacağız bunu bu mu yetenek kistasimiz? Galatasaray ileri oyuncusu altı pastan gol atsın bir zahmet atamiyorsa kazmadir istediği kadar sağa sola dönebilir sahada saklaban aramıyoruz. Eren Derdiyok bile bundan büyük oyuncu onla filan belki kıyaslanabilir seneye de Rize'de filan oynar.
Eren bunun yanında Cristiano R. yaw.

Ligin herhangi bir takımda yedek santrafor bile olamaz hatta 1. Ligde hiçbir takımda ilk 11 oynayamaz küme düşersin çünkü

Halil kötü oyuncu degil Burda Hoca oynatamiyor diyenlere katiliyorum.

Ímza. Ílk çıktığı maçtan kalitesizliğini belli etmişti geçen sezon. O zaman yazmıştım. Adam halı saha topçusu gibi. Verin bana ben oynim, iki döneyim, kaleye vurayım belki tutar havasında ounuyor. Geçen sene kaçırdığı goller yüzünden şampiyonluğu verdik. Bunun yerine biraz daha kaliteli biri olsaydı şampiyonduk.

Bir iki defa etrafında dönünce buarada messi ilan edip, yorumlarımızı etiketliyenler nerede acaba? Ilk çıktığı maçtan sonra gurbetçi kebabçı demiştim (bende gurbetçiyim). Vazgeçtim, bu kebabçı bile olamaz.

Ruhsuz,hırsı yok,sahada koşmaya gücü yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.dk’de cezasahasinda sagdan bir arapas verdi, öyle yorulmuştu ki 5.dk lan😁

5.dk’de cezasahasinda sagdan bir arapas verdi, öyle yorulmuştu ki 5.dk lan😁
Ordada aklı ilk bencilliğe gitti kaleye vuracak gibi oldu düşündü sonra verdi pası. İlk anda oynamış olsaydı stoperi dengesiz yakalayıp karşı karşıya bırakacaktı pas verdiği adamı

dün hasan şaşla falan aynı takımda oynuyor olsaydı sahada meydan dayağı yerdi
böyle anadolu topçularını başımıza yetenekli diye kakmaya çalışıyorlar

Geri
Üst Alt