Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.698
- 9.061
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet baya cop çekmiştin herife@Yusuf Kara bu halili biz sanirim transfer olmadan konusmustuk demi oyle hatirliyorum, hollanda liginde bile gol atamiyordu diye.
Bu çocukta yetenek yok değil var ama kullanmayı bilmiyor resmen. Alt yapıyı hollandada almasına rağmen karar verme mekanizması da çok bozuk. Ben bu kadar pozisyon hiç eden adam görmedimBu cocugun gol atmasi mucize yw
Kuruya sövüyordum knk bitiriciliği kötü diye ama bu resmen 10 katı kötüsü. Gelen gideni aratıyor resmenacilen kovun.
2-3 kere doncek diye orgazm oluyor bizim taraftar.
ayağına dolastirdi falan bisiler olmuştu ,hali saha çalımı denedikarambol posyonu için bişey denemez herife zor posyon zira. ama bi tane önüne top atıldı ilk yarıda forvet o topu sürüp şut çeker herif bekledi ki defans gelsin de çalım atam
ayağına dolastirdi falan bisiler olmuştu ,hali saha çalımı denedi![]()
Halil den kanat ,kanat-forvet harici hiç bisi olmaz zatenbabelin bjkye attığı gole benziodu pas da topu aldığı yer de aynıydı. babel varken halili kanat babeli forvet oynatmak lazım gelir i think.