# Halil Dervişoğlu

napiyor bu ''bilegi kivrag , iyi donusler yapan , calim atabilen yerli forvet'' kardesimiz
1667643433682.webp

Hoca olarak Domenec Torrent neyse futbolcu olarak da Halil oydu benim gözümde. Seven neden sevdi nesini beğendi bugüne kadar da anlamış değilim.
Imzamı atarım. 3 tane olumlu bişey hatirlıyor musun deseler bende yok.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

türk futbolunda şenor'un da helvasını yedirecek bir performansı olur umarım

Ben geçen sene Fener alır diyordum.

Ha kanarya ha kartal. Kuş sonuçta ikisi de

biraz hırsı olsa ve bitiriciliğini geliştirse üstdüzey bi oyuncu olur

halil dervişoğlunu sevmeyen biri olarak söylüyorum bjk sonraki satıştan payla bedava alıyor bu adamı 100-200k yıllık ücret yüzünden pürüz var çözmeye çalışıyorlar.

altyapıdan umutlu olsam yine bu sevmediğim isme sıcak bakmam ama 3. alternatif olarak almak iyi olabilir en azından bjkye ket vurmuş oluruz , ş.güneş altında mutlaka iyi performans verir orda.

Halil ile uğraşacağımıza caneri yetiştirmeliyiz
Bence ardadan daha büyük potansiyel

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nur denen herife gıcıklığına bonservissiz 500 bin maaşa falan gelecekse muhteşem olur

halil dervişoğlunu sevmeyen biri olarak söylüyorum bjk sonraki satıştan payla bedava alıyor bu adamı 100-200k yıllık ücret yüzünden pürüz var çözmeye çalışıyorlar.

altyapıdan umutlu olsam yine bu sevmediğim isme sıcak bakmam ama 3. alternatif olarak almak iyi olabilir en azından bjkye ket vurmuş oluruz , ş.güneş altında mutlaka iyi performans verir orda.

:unsure:

Devreye girmişiz sanırım.
Halil'in futbolculuğunu sevmem ama sırf küçüktaş'a inat almalıyız.

Gerizekali herifler sırf Galatasaray'a çalım atmak için bütçesinin tamamını gedson'un yarısına verdiler şimdi milletten bedava futbolcu dileniyorlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt