# Halil Dervişoğlu

23 yaşında mevkisine göre Kerem kadar yeteneği var kendini göster başarılı ol aslan parcasi

Halilin kankası kimdi bizdeyken yerlilerden biriyle sıkı fıkıydu

Kiralık oynarken Brentford'a oyuncu mu yetiştireceğiz kaygısı anlaşılabilirdi. Bonservisiyle almak çok farklı şey. Ucuza kapattıysak hele gayet iyi transfer. Halil'in potansiyeline inanıyorum ben. Oyunu olgunlaştıkça daha iyi olacaktır. Futbol dışı hurafeleri ciddiye almıyorum.

Halilin kankası kimdi bizdeyken yerlilerden biriyle sıkı fıkıydu
kerem.webp

Yetenekli ve yerli bir oyuncu. Tutmazsa çok bir şey kaybetmeyiz ama olur da tutarsa acayip bir oyuncu olabilir, tavanı yüksek. Şenolun eline verilmesini istemezdim açıkçası.

Niye aynı oyuncular etrafında dönüp duruyoruz çok ekstrası olan bir oyuncu değil kötü takımda kısmen iyi durmuştu bunun yerine alt yapıdan bir gence şans versek ne farkederdi ?

Halil'deki ilk dokunuşa sahip ve topla dönüşleri bu kadar otomatik yapan yerli oyuncu yok piyasada. Top taşıması da gayet iyi. Biraz arkasından ittirmek gerekebilir ama onu da Okan Buruk ve teknik ekip yapar zaten. Umutluyum Halil'den.

Hoş geldin diyelim, doğrudan rakip kaleye inmeye çalışıyoruz Halil bu işi iyi yapabiliyor. Belki tek başına forvet olamayacak kariyerinin hiçbir döneminde ama önünde İcardi varken sanırım sadece iyi yaptığı işlere odaklanabilir

Bunun bir çok örneğini gördük. Boey-Nelsson-Berkan-Barış hatta şimdi Morutan bu kadro yapısının içinde çok daha rahat ediyor belki bu oyunculara eklenen yeni isim de Halil olur

Bu adamı oynatacağımıza alt yapıdan bir oyuncumuza şans verebilirdik. Yazık oldu hem giden paralara hem buna harcanacak zamana.

İnşallah doğru düzgün top oynar gol atmayı öğrenirsin hayırlısı olsun

ALTYAPI PR'ına takılmayın altyapıdan çıkıp GS'de oynayabilecek potansiyelde topcu 10 binde 1 fln çıkıyor

TR altyapılarından çakıp oraya buraya giden adamların hepsi çakılıyor, burada oynayamıyorsa adam kötüdür zaten

Geri
Üst Alt