# Halil Dervişoğlu

Oynasin da gol kaçırma lüksümüz yok yalniz. Bugun rakibin dingilliği nedeniyle o kaçanlar sorun olmadı. Ts macinda olur. Bombacı mohamedi tercih ederim.

İyi işler yapsa da Trabzon maçında Babel'i tercih ederim, Karagümrük ve Hatay maçlarında çok iyiydi Babel değerlendirmek lazım.

Topla ani dönüsleri Cok iyi,Bunu yaptigi asist te gorduk

Genel olarak cok caliskan hareketli ve yanindakileri de oynatiyor Iyi Servis ediyor

Eksikleri tabiki var mesela bitiricilik

Öğreneceği çok şey var.Pozisyon almayı nerede duracağını bilmiyor daha.Rakip defans görevi görüp en az 3 ara pasını engelledi.Vuruş becerisi de yok.Bütün bunlara karşın gezici, tempolu bir forvet.Burak Yılmaz'ı nasıl egittiler ise bunu da eğitmek gerek ancak o takım biz değiliz.Benim için Oğulcan'dan bile geride forvet hattında.Muhammed Mustafa yoksa Babel Beyler benim de tercihim olur.

acaba solda kerem sağda halil oynasa önlerinde de mostafa olsa nasıl olur. halil sağ forvet oynayabiliyorsa denemek lazım. servis yapma ve top dağıtma özellikleri iyi

atletizmi yok hiç. bir de son vuruş olarak rezalet

az biraz atletizm olsa bu adam orta sınıf takımlarda rahat oynardı avrupada

Akbaba’nin sahte 9 oynayabildigi her takimda banko oynar ama bizim icin yeterli seviyede degil. Teknigi fena degil gibi gozukuyo ama her seferinde ekstra isler deniyo ceza sahasinda. Golcu adam ekstra is denemez. Ilk harekette atar kaleye yada tek bir calim atar sonra atar. 3-5 saniyelik isler tamami. 4-4-2 yada 3-5-2 oynasak belki yardimci forvet cikar. Donup dolasip zamanin Arif’ini yada Hakan’ini ariyoruz. Bu kisir donguden kurtulmak lazim. 13-15 golluk Elmander’i son 30 yildaki hicbir forvete degismem.

Akbaba’nin sahte 9 oynayabildigi her takimda banko oynar ama bizim icin yeterli seviyede degil. Teknigi fena degil gibi gozukuyo ama her seferinde ekstra isler deniyo ceza sahasinda. Golcu adam ekstra is denemez. Ilk harekette atar kaleye yada tek bir calim atar sonra atar. 3-5 saniyelik isler tamami. 4-4-2 yada 3-5-2 oynasak belki yardimci forvet cikar. Donup dolasip zamanin Arif’ini yada Hakan’ini ariyoruz. Bu kisir donguden kurtulmak lazim. 13-15 golluk Elmander’i son 30 yildaki hicbir forvete degismem.
Ne saçmalıyorsun? Dün galibiyet almamız da Kerem'le birlikte pay sahibi olan çocuk.

Kısır döngüsünden kurtulmak istiyorsan 34 yaşında Babel, 34 yaşında Arda, 35 yaşında Falcao'dan bahset.

Çocuk genç yaşta mükemmele yakın performans göstermiş neymiş efendim 'yeterli değil '

Yeterli olan kim sana göre Allah aşkına bir yaz da öğrenelim. Mbappe müsaitse alabiliriz belki?

Ne saçmalıyorsun? Dün galibiyet almamız da Kerem'le birlikte pay sahibi olan çocuk.

Kısır döngüsünden kurtulmak istiyorsan 34 yaşında Babel, 34 yaşında Arda, 35 yaşında Falcao'dan bahset.

Çocuk genç yaşta mükemmele yakın performans göstermiş neymiş efendim 'yeterli değil '

Yeterli olan kim sana göre Allah aşkına bir yaz da öğrenelim. Mbappe müsaitse alabiliriz belki?
Oncelikle sakin ol. Sonra alintiladigin mesaji iyi oku ve anlaki, karsit gorus yazarken sen sacmalama. Biz saydigin adamlar oynasin demedik. Mbappe’de istemedik. Saydigin copleri ben getirmedim bu takima. Ulu futbol fakiri kibir abidemiz getirdi. Bu takim icin yeterli degil dedik. Muhammed yeterli mesela. Kerem bagira bagira oynarim diyor sezon basindan beri. Halil’in dar alanda 150 calim atma hevesi disinda bir sey gormedik henuz.

False 9 olarak iş yapar tabii oynatmak şans vermez lazım ama son haftalara girildi ne kadar oynatılır bilmiyorum.

İsmi Halil değil de Khalel olsa biraz daha olumlu bakılırdı kendisine muhtemelen.

İleride biraz kıpırdanmamızın diğer nedeni de genç oyuncuların 11 de olmasına bağlıyorum. Henüz o preslerde top kapamadık belki ama ihityarlardan daha iyi konumdalar.

Calim atan forvet gormeyeli bayagi olmus madem 10 numaramiz yok Halili 10 numara gibi kullanabiliriz

Geri
Üst Alt