- 4 Ağustos 2009
- 90.275
- 71.229
- 5.188
Oynasin da gol kaçırma lüksümüz yok yalniz. Bugun rakibin dingilliği nedeniyle o kaçanlar sorun olmadı. Ts macinda olur. Bombacı mohamedi tercih ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guzel yorumTopla ani dönüsleri Cok iyi,Bunu yaptigi asist te gorduk
Genel olarak cok caliskan hareketli ve yanindakileri de oynatiyor Iyi Servis ediyor
Eksikleri tabiki var mesela bitiricilik
Neco kadar kadife bilekli olmasa da katılıyorum.Oyun tarzı Necati'ye benziyor
Hocanın onceligi sağda arda olur halil olmazacaba solda kerem sağda halil oynasa önlerinde de mostafa olsa nasıl olur. halil sağ forvet oynayabiliyorsa denemek lazım. servis yapma ve top dağıtma özellikleri iyi
Ne saçmalıyorsun? Dün galibiyet almamız da Kerem'le birlikte pay sahibi olan çocuk.Akbaba’nin sahte 9 oynayabildigi her takimda banko oynar ama bizim icin yeterli seviyede degil. Teknigi fena degil gibi gozukuyo ama her seferinde ekstra isler deniyo ceza sahasinda. Golcu adam ekstra is denemez. Ilk harekette atar kaleye yada tek bir calim atar sonra atar. 3-5 saniyelik isler tamami. 4-4-2 yada 3-5-2 oynasak belki yardimci forvet cikar. Donup dolasip zamanin Arif’ini yada Hakan’ini ariyoruz. Bu kisir donguden kurtulmak lazim. 13-15 golluk Elmander’i son 30 yildaki hicbir forvete degismem.
Oncelikle sakin ol. Sonra alintiladigin mesaji iyi oku ve anlaki, karsit gorus yazarken sen sacmalama. Biz saydigin adamlar oynasin demedik. Mbappe’de istemedik. Saydigin copleri ben getirmedim bu takima. Ulu futbol fakiri kibir abidemiz getirdi. Bu takim icin yeterli degil dedik. Muhammed yeterli mesela. Kerem bagira bagira oynarim diyor sezon basindan beri. Halil’in dar alanda 150 calim atma hevesi disinda bir sey gormedik henuz.Ne saçmalıyorsun? Dün galibiyet almamız da Kerem'le birlikte pay sahibi olan çocuk.
Kısır döngüsünden kurtulmak istiyorsan 34 yaşında Babel, 34 yaşında Arda, 35 yaşında Falcao'dan bahset.
Çocuk genç yaşta mükemmele yakın performans göstermiş neymiş efendim 'yeterli değil '
Yeterli olan kim sana göre Allah aşkına bir yaz da öğrenelim. Mbappe müsaitse alabiliriz belki?
carsamba bu veya babel olacaklar. falcao hazir olmaz + mo'nun karantina süreci varFalse 9 olarak iş yapar tabii oynatmak şans vermez lazım ama son haftalara girildi ne kadar oynatılır bilmiyorum.