# Halil Dervişoğlu

Bu çocuğa lütfen laf etmeyin sürekli genç oyuncu diyip duruyoruz, alın size potansiyelli bir genç oyuncu.Sadece iki maç 11 başlayarak babelin bütün sezon verdiği katkıdan daha fazla katkı verdi.
Falcao,babel, soso gibi maaş yüklerinden kurtulup böyle oyuncuları almalıyız.
Takıma aidiyet de duyuyor çok belli gol sevinçlerinden vs. Biz senden razıyız Haliiil
çok haklısınız

bu kardeşmizi oynatmayan süre vermeyene lanet olsun bundan sonra futbol bnm işim die dolaşmasın. gs'ye 3-4 takip etme sebeplerinden

Bu sene için itopik hayaller kurmaya gerek yok. Diğer sene için elinde 2 tane pırlanta var.

Sahte 9 - Halil
Striker - Mohamed

Ne yapıp edip, takımı bu iki çocuğun üstüne kurmak lazım. Eğer erkenden 4-4-2 formasyonuna uygun oyuncu tiplerini takıma kazandırıp, planlı projeli bir şekilde bu formasyona yoğunlaşırsak sıkıntısız bir sezon geçiririz.

Halil gerçekten inanılmaz yetenekli bir oyuncu. Yabancı pasaportuyla gelse millet ayılıp bayılırdı.

Ben olsam en fazla defans rotasyonunda kullanirdim . Saygideger GS yorumcularina gore futbolcu degildi.

1619294970372.webp

1619294999676.webp

1619295036758.webp

Klas bir oyuncu. Oyun tarzını kesinlikle begendim üstüne koyarsa baya iyi olur ama basimizdaki hocayla olur mu muamma

ben izlemediğim hafta bunlar messi oluyor galiba

Geri
Üst Alt