# Halil Dervişoğlu

Klas bir oyuncu. Oyun tarzını kesinlikle begendim üstüne koyarsa baya iyi olur ama basimizdaki hocayla olur mu muamma

Oyuncuyu ozellikle getirten hoca..
Son vuruslari ve fizigini gelistirerek ustune koyarsa tadindan gecilmez. (Zaten bunlar da olsaydi bize birakmazlardi). Biz aldiktan sonra bir zahmet gelistirsin kendini. (Cift forvet oynacaksak esas bu adamla oynanirdi)

Onyekuru kerem halil mohamed ve yetenekli iki 21-22 yaslarinda genc bulabilirsek seneye müthis bi takim izleyebiliriz

Oyuncuyu ozellikle getirten hoca..
Son vuruslari ve fizigini gelistirerek ustune koyarsa tadindan gecilmez. (Zaten bunlar da olsaydi bize birakmazlardi). Biz aldiktan sonra bir zahmet gelistirsin kendini. (Cift forvet oynacaksak esas bu adamla oynanirdi)
Önemli olan getirmesi değil geliştirmesi renkdaş. Oyuncuda çalışacak ama hoca buna önayak olacak

Muhakkak alınması lazım gol atmamış olabilir ama oyunun çok içinde

hoca beğenmiş

"Halil, bu kadar pozisyona girip gol atmamaya çok üzüldü ama herhalde, sırtı dönük topu alıp da bu kadar becerili olan çok az oyuncu vardır. Ondan çok memnunum."

Bana illie'yi hatirlatiyor ama onun golculugunun ceyregi yok

Topa kesinlikle vuramıyor finishing 0 ama topla dönmesi ceza sahasındaki rahatlığı, bilek hakimetiyle izlemesi çok keyifli adam. Bence milli takım oyuncusu.

Aslında bazen bir oyuncu hakkında tek maçda olumlu veya olumsuz keskin hükümler veriyoruz. Bence çok yanlış bir düşünce.

Şu halilin yaptıklarını görünce çok net rezil bir kadromuzun olduğunu çok daha iyi anlıyorum.
Bu adam çok mu muhteşem tabiki değil ama topu aldığında saklayıp hemen dönüyor ve boşluğu gördüğünde rakip olsun olmasın topla katediyor.Rakibin dengesini bozuyor. ligimizde o kadar kalitesiz defans oyuncuları varki kadroda bunu yapacak adam yok.. O kadar kötü kadromuz var.
bu eksiklik sadece forvetde değil kanattada var orta sahadada var.bizde oyuncuların alayı sorumluluk almak nedir bilmiyorlar.yok işte yetenek yok , zeka yok yok oğlu yok. topu al hemen geri ver, sağına ver.. Sürekli bu şekilde.. ondan sonra rakibi neden açamıyoruz diye söyleniyoruz.Bu kadar gerizekalının çok olduğu takımda nasıl sahaya doğru yayılabilirsinki.. Yapamıyoruzda zaten.

halilin bonservisi ne olur bilemem ama net alınmalı.
Ben şut tekniğinin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. biraz daha güçlenirse bu konudada fark yaratabilir.Farklı açıdan bakarsak bu saatten sonra çok gol ve asist yapması bizim alehimizede olabilir.Bonservisi fırlayabilir.

Topla dönüşlerini çok beğendiğimi defaatle belirtmek zorunda hissettiğim yetenekli topçu.

M.o Falcao ile oynadiginda oyundan kayboldu ama Halil oynadigi kisa surede daha cok pozisyona girdi M.o gibi bitirici bi oyuncunun yaninda Halil gibi bir adamin oynamasi sart Halil oynarsa M.o daha cok pozisyona girer.

Bu adam etrafındakileri iyi oynatıyor bence çok ekstra bir özellik. Bonservisi alınsa iyi olur sene sonu.

Geri
Üst Alt