# Halil Dervişoğlu

evet dedim o sivas macindan sonra, KI Allah var Ogulcan baya iyidi o dönem (ceza yemeyene kadar)
Oğulcan o dönem oynamıyordu bile.
Ee yani? Gayet penaltı noktasında top düştü önüne sahanın dışına attı tebrik edemedik pozisyondan da bağımsız bence yetersiz zaten hala
Yetenek fukarası olacak bir durum göremiyorum bir pozisyona göre. Aynı maçta altı pastan Kerem de gol kaçırmıştı mesela.

Yanisi yok, gereksiz tepki vermene de gerek yok son dönemde gördüğüm tüm mesajların aşırı agresif, rahatsız olduysan bir daha senden alıntı yapmam kusura bakma.

Oğulcan o dönem oynamıyordu bile.Yetenek fukarası olacak bir durum göremiyorum bir pozisyona göre. Aynı maçta altı pastan Kerem de gol kaçırmıştı mesela.

Yanisi yok, gereksiz tepki vermene de gerek yok son dönemde gördüğüm tüm mesajların aşırı agresif, rahatsız olduysan bir daha senden alıntı yapmam kusura bakma.
dedim ya ceza yemeyene kadar iyidi

Sadece Isitan Gun degil. Halil Sparta'da oynarken forumda bile tavsiye ediliyordu. Hatta Sparta baskani Turk kuluplerinin teklifler verdigini, ama bir turlu beklenen rakama yaklasamadiklarini soyluyordu. Yabanci sinirina karsi Halil gibi, Kaan Ayhan gibi oyunculari almak gerekiyordu.

Sadece Isitan Gun degil. Halil Sparta'da oynarken forumda bile tavsiye ediliyordu. Hatta Sparta baskani Turk kuluplerinin teklifler verdigini, ama bir turlu beklenen rakama yaklasamadiklarini soyluyordu. Yabanci sinirina karsi Halil gibi, Kaan Ayhan gibi oyunculari almak gerekiyordu.

İyi oyuncu ama malesef şu an 5 milyon üzeri etmez. Yabancı sınırı yüzünden 7 veririz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Oğulcan o dönem oynamıyordu bile.Yetenek fukarası olacak bir durum göremiyorum bir pozisyona göre. Aynı maçta altı pastan Kerem de gol kaçırmıştı mesela.

Zaten başka yetenek sergilemez ve pozisyon itibariyle en önemli meziyeti gol ve vuruşu olması gereken adamın neyini baz alarak başka bir şekilde yorumda bulunacağım. Maç sonu yazmışım normalde uğraşmam açıkçası ancak gerçek fikrim o hala. Forvet sadece sırtı dönük top alacak diye iyi diyemem veya bu onu yetenekli yapmaz bence.

Forumda vakit bile gecirmiyorum ki agresif olayım en fazla durumlara kizmisimdir 7 milyon stopere verip 0 orta saha ile transferi kapatmamizi anormal bulmusumdur herhalde bu ve benzeri saçmalıkları da takdir etmek gerekiyor agresif bulunmamak için.

Yafff bunları ilk oynadığı maçta çok kötü bir performans sergilediği zaman söylemiştik. Eğer o performans ile devam etseydi poposuna teneke bağlar gonderirdik. Ama bizi yanılttı, kazanan Galatasaray oldu.

Golcülüğü, bizim takıma uyumu, seviyesi vs tartışılabilir ama topla dönüşleri, ilk dokunuşları, ara pasları, step overları falan gördükten sonra yeteneksiz demezsin yav bu adama.

Sivas maçından sonra yetenek olarak takımın önünde ,bonservisi alınmalı diye yazdığımı hatırlıyorum
Halilin futbolunu beğeniyorum açıkcası
Vuruşları da gelişiyor ,dün sol ayakla gölü
Çaprazdan şutu ,halı sahaya göre gayet güzeldi

Demek ki basinda gecen 15 milyon veya o civardaki rakamlar dogru. Bizimkiler 6 milyon opsiyon filan istediyse ve ret cavabi verdilerse herhalde cift rakam istiyorlar.

90 + da boş kaleye gol kacirmis kritik puan kaybetmisiz..Mac bitmis o sinirle abanmis herkes kufur yerine.. o yorumlarıda alintilayip yazmissin..O adrenalinle hersey yaizlir messi kacirsa ona yazilir bitmissin ronaldanun pabucunu tasi diye .Sakin kafayla yapilan yorumlari alintilamalisin . Herkes yanilabilir ama buradaki bu kiyasda değil.

Geri
Üst Alt