# Halil Dervişoğlu

Adamlar satmiyor demek ki. Yalniz aklimi karistiran bir olay var, ali koc biz bonservisinde anlastik demisti. Simdi fener kalkip 10 veremez. Muhtemelen makul bir miktardır. Peki biz niye bunu yapamadık ?

Eger sınır olmasaydi kendisinin transferi mantiksiz olurdu ama sınır olduğu icin iyidir. Yoksa karsi takima oyuncu yetiştiriyorsun iste

Adamlar satmiyor demek ki. Yalniz aklimi karistiran bir olay var, ali koc biz bonservisinde anlastik demisti. Simdi fener kalkip 10 veremez. Muhtemelen makul bir miktardır. Peki biz niye bunu yapamadık ?

Eger sınır olmasaydi kendisinin transferi mantiksiz olurdu ama sınır olduğu icin iyidir. Yoksa karsi takima oyuncu yetiştiriyorsun iste
Aslında çok basit yüksek ihtimal bizimkiler gedsonu alırız o parayla diyip bonservisini almak istemediler ve yüksek ihtimal nakitti o para fakat gedsonuda alamadık

Dünya üzerinde 67 no giyen başka bir forvet varmıdır acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok temiz bir sahte 9 çıkabilir Halil 'den aslında. Dengesi yerinde, top tekniği var üstelik pas alıp vermesini de biliyor, geçen sene özellikle Kerem 'le birlikte oynadıkları zaman Kerem 'i yukarı çektiğini görmüştük

Kerem ve Cicaldau 'nun skor üretme becerisini ve ceza sahasındaki etkinliğinden faydalanabiliriz böylece daha da fazla

Yabancı kuralı yüzündende oyunu yüzündende halil bizim için zorunlu hale geldi,seneye sınır yüzünden daha bi elimiz mahkum olucaz halile vaziyet bu

Ön alım hakkı -1 derken kafamı karıştıran 2 şey oldu

Bizim için olumsuz tarafı;
-brentford elimiz mahkum olduğu için yalandan bir teklif alıp x bi kulüpten atıyorum 10m, bize 9m u kolaylıkla dayatır(yalan teklifin bir benzerini ahmet bulut atl madride arda için bize yaptırmıştı)

Bizim için çok küçükte olsa olumlu tarafıda;
-Atıyorum biz bu sefer kurnazlık yapıp niğdespor vasıtasıyla brentforda max 3-4lük teklif yapıp 1 eksiğine yani 2-3 milyona bitirebiliriz halili önümüzdeki sene

Tabi ikinci yazdığımın gerçekleşmesi için brentfordun aşırı saf bi kulüp olması yada namazında niyazında bi kulüp olması lazım

Transfer sezonunu stressiz takip etmek ne güzelmiş.

10 sayfa öncesine gittim. Biraz Brentford'a sövüldü sonra fener alacak lafı çıktı, bir sayfa sonra Ajansspor olumlu haberi girdi, aynı sayfada oyuncu geldi, bir sayfa sonra da hemen lisansı çıktı.

Transfer sezonunu canlı değil özetten takip etmek lazımmış.

Yabancı kuralı yüzündende oyunu yüzündende halil bizim için zorunlu hale geldi,seneye sınır yüzünden daha bi elimiz mahkum olucaz halile vaziyet bu

-brentford elimiz mahkum olduğu için yalandan bir teklif alıp x bi kulüpten atıyorum 10m, bize 9m u kolaylıkla dayatır(yalan teklifin bir benzerini ahmet bulut atl madride arda için bize yaptırmıştı)

-Atıyorum biz bu sefer kurnazlık yapıp niğdespor vasıtasıyla brentforda max 3-4lük teklif yapıp 1 eksiğine yani 2-3 milyona bitirebiliriz halili önümüzdeki sene

Tabi ikinci yazdığımın gerçekleşmesi için brentfordun aşırı saf bi kulüp olması yada namazında niyazında bi kulüp olması lazım
Ikisi de mantiksiz. Yuksek fiyat cekilirse almayiz ve ellerinde kalir. AL gruplarinda iyi performans vermedikten sonra cift rakamlari bulamaz.

gedson kadar peşine düşer miyiz emin değilim ama yine de bir opsiyon olsaydı iyi olurdu.

biz daha çok bizim olan oyuncuların üzerine düşmeliyiz.

Halil'in esprisi hem oyunumuza uygun olması hem de yerli olması. Yurtdışındaki takımlar muadilini bulabilir. Kalkıp da 10-15m vermez hiçbir takım. Bütçeyi rahatlattığımız zaman bonservisini de alırız.

Sampiyonlugumuza yardimci olsunda alamazsak alamayalim. Ama acayip performans verip de sampiyon olamazsak bu sefer bize girmis olur

100b avro bir takım teklif ettirelim, sonra bize 900b versinler alalım.

Adamlarin Nigdespor´un teklifini kabul etme zorunlulugu mu var ? Kabul ettigi teklif icin gecerli ön alim hakki...

GALATASARAY TARİHİNİN EN İYİ, EN FAYDALI, EN İYİ YERLİ FORVETİ.

AŞIĞIM SANA ADAM AŞIK.

Çok değil on sayfa geride futbol dersi verdiğim elemanları ön saflara alalım
Şimdlik tek hatası ilk golden sonraki atakda dışa koşması

harikasın bebeğim

Ön bölgede çok hareketli rakip defansın ayarı bozuluyor. İlk yarı iyiydi.

Geri
Üst Alt