# Halil Dervişoğlu

böyle oynarsa bonservisi nasıl alacağız diye düşünüyor insan

Adım gibi biliyorum ki, önümüzdeki sene FB ile bu oyuncu için resmen savaş vereceğiz. Legal/illegal saldiracaklar bu çocuğa. Bu ön alım hakkı ifadesinin altı pek doldurulmadi gibi. İnşallah bu çocuğu kaçırmayız.
Fenerbahçe 10-12 teklif edecek ve gidecek muhtemelen oraya. Sırf biz almayalım diye yapacaklar. 2-3 satış gösterirler, Rossi ve Merisha'yı bedavaya aldık diye taraftarlarını kandırmaları gibi.

Cok iyidin evlat, bukadar iyi gidersen korkarim ki bonservisini alamayiz

Her pozisyonda ekstra isler yapmaya calismasa cok daha fazla faydasi olucak. Dun iyiydi, ama macida koparacak pozisyonlarin hebasinda basroldeydi.

Mostafa Mohammed oyuna gırdıkten sonra daha etkılı oldu sırtı donuk zorlandıgını dusunuyorum 2.forvet olarak gerıden daha etkılı oluyor calım atma ozellıgı oldugu ıcın

Mostafa Mohammed oyuna gırdıkten sonra daha etkılı oldu sırtı donuk zorlandıgını dusunuyorum 2.forvet olarak gerıden daha etkılı oluyor calım atma ozellıgı oldugu ıcın
Ne alakası var. Sırtı dönük oynamasını gerektiren bir oyun oynamıyoruz ki biz. Hızlı dikine paslarla aralara kaçıp pozisyon değiştiriyor hepsi. Bu sistemde Mohamed tarzı forvet oynatamazsın.

Ne alakası var. Sırtı dönük oynamasını gerektiren bir oyun oynamıyoruz ki biz. Hızlı dikine paslarla aralara kaçıp pozisyon değiştiriyor hepsi. Bu sistemde Mohamed tarzı forvet oynatamazsın.
Tamam ıste tek forvet olarak maca basladı zorlandı Mohammed oyuna gırdıkten sonra daha etkılı oldu yardımcı forvet olarak dusunuyorum

Yanliz kaliyor arkadasin dedigi gibi ikinci gizli forvet olarak calimlariyla daha etkili olur.

Bu cocuk 20 gol atacak gibi durmuyor. Evet oyun ici cok iyi aliyor veriyor alan aciyor dagitiyor ama gol lazim

Mostafa ile çift forvet denenecek gibi bir his var içimde, tek soru işareti Cica - Gustavo orta sahası nasıl olur?

Beğeniyorum bu adamı. Oynayan ve oynatan biri.

Geri
Üst Alt