- 21 Ocak 2010
- 72.611
- 51.066
- 5.003
böyle oynarsa bonservisi nasıl alacağız diye düşünüyor insan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe 10-12 teklif edecek ve gidecek muhtemelen oraya. Sırf biz almayalım diye yapacaklar. 2-3 satış gösterirler, Rossi ve Merisha'yı bedavaya aldık diye taraftarlarını kandırmaları gibi.Adım gibi biliyorum ki, önümüzdeki sene FB ile bu oyuncu için resmen savaş vereceğiz. Legal/illegal saldiracaklar bu çocuğa. Bu ön alım hakkı ifadesinin altı pek doldurulmadi gibi. İnşallah bu çocuğu kaçırmayız.
Ne alakası var. Sırtı dönük oynamasını gerektiren bir oyun oynamıyoruz ki biz. Hızlı dikine paslarla aralara kaçıp pozisyon değiştiriyor hepsi. Bu sistemde Mohamed tarzı forvet oynatamazsın.Mostafa Mohammed oyuna gırdıkten sonra daha etkılı oldu sırtı donuk zorlandıgını dusunuyorum 2.forvet olarak gerıden daha etkılı oluyor calım atma ozellıgı oldugu ıcın
Tamam ıste tek forvet olarak maca basladı zorlandı Mohammed oyuna gırdıkten sonra daha etkılı oldu yardımcı forvet olarak dusunuyorumNe alakası var. Sırtı dönük oynamasını gerektiren bir oyun oynamıyoruz ki biz. Hızlı dikine paslarla aralara kaçıp pozisyon değiştiriyor hepsi. Bu sistemde Mohamed tarzı forvet oynatamazsın.
Yanliz kaliyor arkadasin dedigi gibi ikinci gizli forvet olarak calimlariyla daha etkili olur.Ne alakası var. Sırtı dönük oynamasını gerektiren bir oyun oynamıyoruz ki biz. Hızlı dikine paslarla aralara kaçıp pozisyon değiştiriyor hepsi. Bu sistemde Mohamed tarzı forvet oynatamazsın.
Hiç çıkmamalıydı benceİyi oynadı ama bence daha erken çıkmalıydı
•quod erat demonstrandum•

Cok gol attirmasi icin yaninda bir santrafor oynamali.İyi meziyetleri var. Çok gol atamaz belki ama çok gol attırır.
60 dan sonra şok press rakip takibi hiç yapmadı yav yorgun düştü çok bariz ve 2.yarıda hazır bir görüntüsü yoktu bu denli bir baskı oyunu için.