# Halil Dervişoğlu

Halil bence görevini iyi yapıyor

Ama keşke 2 forvetli sisteme dönebilsek

O zaman çok daha verimli bir Halil seyrederiz

Mesela dünkü maçta Gomis, Drogba gibi bitirici bir isimle oynasaydı

Bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk

iyiydi iyi. her oyuncu halil kadar ayakta kalmaya oynamaya çalışsa başka şeyler konusuyorduk suan.

Gol atma problemi Halil'le alakalı değil. Takım genel olarak çok efor sarfediyor, bu da son vuruşlara ve ya paslardaki tercih hatalarına neden oluyor. İlerleyen zamanda bunlar da iyileşecek. Bizim yapmamız gereken şey özellikle maçın başında goller bulup skoru olabildiğince öne taşımak olmalı.

Bitiriciliği ve bazı kararları problemli ama biri alınana kadar ileri uçta benim hala ilk tercihim Halil olurdu.

Diğer ikiliden devre arası para kazanıp , iyi birini almamız lazım.

Halil golcü olarak değil gölü hazırlayan adam olarak kullanılmali.diagne ile birlikte ısrar edilirse bir sistem kurulursa çok başarılı olacak.Ama en acil orta saha transferi gerekli.

bu çocukla ilgili pozitif olduğum yön şu ki yapabildikleri allah vergisi şeyler ve kolay kolay sonradan edinilmesi zor

mesela o dönüş yeteneği o vücut yapısıyla alakalı

yapamadıkları ise çalışarak edinilebilir

o yüzden çok çalışmalı ve biz de eksiklerine eğilmeliyiz

burak yılmaz 25 yaşında gol atmayı öğrendi unutmayın

şu çocuğun satın alma opsiyonuna fiyat koydurmamak başımıza iş açacak. satın almak istesek bayağı tuzlu bir maliyeti olacak gibi.

Gol atmaya tenezzül etmeyen forvetlerin hastasiyim. Kenan karamanla bunu çift forvet oynatıp keyfine bakacaksın.
Kenanla Halili bir tutuyorsun ya Helal olsun sana .Sen nasil Galatasarayli oldun merak ediyorum.Baban seni Kulagindan tutup illede Galatasarayli olacaksin diye zorladida emanetten mi Galatasarayli oldun acaba

Kenanla Halili bir tutuyorsun ya Helal olsun sana .Sen nasil Galatasarayli oldun merak ediyorum.Baban seni Kulagindan tutup illede Galatasarayli olacaksin diye zorladida emanetten mi Galatasarayli oldun acaba
Galatasaraylı oldugumu nereden çıkardın renkdas

Geri
Üst Alt