# Halil Dervişoğlu

Yararli adam, bitiriciligi zamanla gelisecektir de, fakat santrafor degil Halil. Mutlaka kanat forvet yada ikinci forvet olmali. Var olan kadrodan Diagne yada Mohammed oynamali. Adamlari korelttik. Santrafor adam 5-6 mac 90 dakika sahada kalmali ki kendine gelsin. Yada rakip savunmayi ezecek yeni bir santrafor alinmali.

Kendisine hala bir mevki bulamamış bulunamamış. Tek forvet oynayamıyor. kenarlara açıldıkça etkili oluyor. Bence Necati Ateş gibi oynatarak daha çok verim alırız

inanılmaz bilek ve dönüşleri var bir santraforda kolay kolay bulunmayan özellik

ama bi o kadar da gol atmakta zorlanıyor. gol attıkça açılır mı? bilemem görmek lazım

7-8 m eurolar bahsedilen bir topçu için sizce de son yazdığınız komik olmuyor mu? Dönüp dursun diye mi aldık biz bunu
7 - 8 i bilmem ama bu yaşta özellikle de türk futbolcu 5 eder. hiç de komik olmaz mantıklı olur.

Dönüp durmuyor maç içinde kanada geçtiğinde bile değişik bir şekilde adam geçiyor. Biraz daha dikkatli izlemeni tavsiye ederim

diagne ile beraber oynamali
mo stoperleri tehdit edemiyor stoperler rahat rahat cikiyorlar. diagne iyi gunundeyken sirtinda tasiyo stoperleri. halil ve kerem icin de iyi olur defanstaki bosluklara iyi hareketleniyo ikisi de

Diagne Bjk maçında oynadı bütün topları ezdi bir saniye top tutamadı indiremedi. Mustafa tam form tutmuştu ileride her topu indirmeye başlamıştı Terim kesti. İlerde Halil ve Mustafa varken çok daha tehlikeli oluyoruz. 4-4-2'ye dönmemiz lazım orta sahada boşuna üç oyuncu oynuyor bir işe yaramıyor.

7 - 8 i bilmem ama bu yaşta özellikle de türk futbolcu 5 eder. hiç de komik olmaz mantıklı olur.

Dönüp durmuyor maç içinde kanada geçtiğinde bile değişik bir şekilde adam geçiyor. Biraz daha dikkatli izlemeni tavsiye ederim
tek yeteneği topla dönüşü zaten ancak bitiricilik 0 ekzantiriklik çok fazla. olmaması gereken yerde yapılan harekete olumlu bakamıyorum ben

Bu çocuktan firmino çıkabilir o yetenek var fakat bizde o teknik ekip yok ayrıca kiralık bir oyuncudan beklentim direk katkı vermesi olduğundan, senenin en kötü transferi bence Halil. Ceza sahasında ısrarla pası düşünen adamdan forvet olamaz.

kanat olarak tutmaz gibi

çabuk bir herif değil ve gerilere kadar gelip tekrar ileriye çıkacak kadar enerjik birine de benzemiyor.

yardımcı forvet/10 numara gibi roller daha uygun olur diye düşünüyorum.

kanatlarımız skorer olsa tek forvet olarak da olur ama mevcut kadroda sezonu 10 golle bitirecek adam yok elimizde.

tam 9.5 - 10 oynayacak profil. bonservisini alıp 10 numarayı verin sırtına. bazen mala bağlıyor fakat zamanla eksikliklerini giderdiğinde muazzam topçu olacağı belli.

Geri
Üst Alt