# Halil Dervişoğlu

Sözlükte de baktım herkes gömmüş bu adamı üzüldüm yav.
Sadece 1 pozisyonla futbolcu mu silinir, onyekuru her mac böyle 2-3 pozisyon harcıyor. Futbol bu boş kaleye top ayagina dolanir yarım metreden de kacirirsin. Gereksiz yere cocugun uzerine gidiliyor

Aldığı kısa surelerde her maç net bir pozisyon buldu.Hatta dün Falcao bıraksa kafayla boş bir pozisyonu daha vardı.Ustelik takımın organize olmakta zorlandığı dakikalarda buldu bu pozisyonları.

Golü kaxirdi diye alinmadi kadroya

Sözlükte de baktım herkes gömmüş bu adamı üzüldüm yav.
Sadece 1 pozisyonla futbolcu mu silinir, onyekuru her mac böyle 2-3 pozisyon harcıyor. Futbol bu boş kaleye top ayagina dolanir yarım metreden de kacirirsin. Gereksiz yere cocugun uzerine gidiliyor
Ne o haksız ne taraftar bence.Kendisi daha çok genç ve karşısında acımasız bir sosyal medya var maç böylesine kızışmışken yapacağı hatada ipe dizilirdi öyle de oldu.Taraftar da haklı böylesine kritik döneme girmişiz daha önce üç beş dakika ancak süre alan oyun içindeki adaptasyonunu bilmediğimiz biri alınıyor oyuna.Kenarda emre kılınç vs dururken hem de.Neyse yazık oldu bir daha forma giyemez Mayıs'ta da gidiyor zaten

Anlamsız bir transfer oldu cidden, Büyük ihtimalle süre almayacağını biliyorduk ama süre alıp iyi oynasa bile opsiyonumuz yoktu. Halil neysede Oğulcan'ı kaybetme lüksümüz yok.

Bununla eskiden top oynamış insanlar tanıyorum, mental anlamda biraz sıkıntılı birisiymiş

Kadroya bile giremeyecek kalitede bir oyuncu ise neden alındı?

Babel Falcao Mohammed rotasyonunda bu arkadaş nerede ve nasıl süre alacak?

Mahalle maçında bile öyle golü kaçıranları defansa gönderirler.
Ne goller kaciyor aga nasil beceriyorsunuz bu kadar acimasiz olmayi.Mac esnasinda soverim ederim gecer yani ayagina oturmadi vuramadi birazda heycan yapti Mostafa gibi tavana cakayim dedi dikti topu ebesinin mitrasina Diagneler Falcaolar benim en cok begendigim Onyekurular ne goller kaciriyor yaw .

Bunlar fm de zannediyor kendilerini.
Ne goller kaciyor aga nasil beceriyorsunuz bu kadar acimasiz olmayi.Mac esnasinda soverim ederim gecer yani ayagina oturmadi vuramadi birazda heycan yapti Mostafa gibi tavana cakayim dedi dikti topu ebesinin mitrasina Diagneler Falcaolar benim en cok begendigim Onyekurular ne goller kaciriyor yaw .

Ben olsam tek bacak sakatken gozum bandajla kapaliyken atardim Halil olmaya gerek yok ki :p Gitsin baska is yapsin bundan futbolcu olmaz ben 5 dakikada anlarim kimden ne olacagini

Bunlar fm de zannediyor kendilerini.

Ben olsam tek bacak sakatken gozum bandajla kapaliyken atardim Halil olmaya gerek yok ki :p Gitsin baska is yapsin bundan futbolcu olmaz ben 5 dakikada anlarim kimden ne olacagini

Ronaldoyu da bidon yerine nasil ballon d'or yaptilarsa .

Fatih Terim: "Kadroya alamadığım isimler de mutlu. Halil sezon sonuna kadar bizimle ama bonservisini alabilirsek, yönetime böyle bir teklifte bulunacağım, bizim için iyi olacak."

Çok kötü bir oyuncu değildir. Bonservisini almamız durumunda gelecek 10 yıla damgasını vuracaktır. Geçen sezon Taylan da çok kötü oynuyordu ama bu sezon en sevdiğimiz oyunculardan birisi oldu. İnanın Halil Dervişoğlu da toparlanacak.

Geri
Üst Alt