- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
kardeş o golü atamayacaksan bir zahmet forvet oynama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş o golü atamayacaksan bir zahmet forvet oynama
inanamadım gerçekten. puan kaybını bu elemana yıkmak haksızlık olur ama golü de atacaksın be kardeşim.Mahalle maçında bile öyle golü kaçıranları defansa gönderirler.
Beter olsun. Floryadan tekme yiye yiye yollansınGolü kaxirdi diye alinmadi kadroya
Ne o haksız ne taraftar bence.Kendisi daha çok genç ve karşısında acımasız bir sosyal medya var maç böylesine kızışmışken yapacağı hatada ipe dizilirdi öyle de oldu.Taraftar da haklı böylesine kritik döneme girmişiz daha önce üç beş dakika ancak süre alan oyun içindeki adaptasyonunu bilmediğimiz biri alınıyor oyuna.Kenarda emre kılınç vs dururken hem de.Neyse yazık oldu bir daha forma giyemez Mayıs'ta da gidiyor zatenSözlükte de baktım herkes gömmüş bu adamı üzüldüm yav.
Sadece 1 pozisyonla futbolcu mu silinir, onyekuru her mac böyle 2-3 pozisyon harcıyor. Futbol bu boş kaleye top ayagina dolanir yarım metreden de kacirirsin. Gereksiz yere cocugun uzerine gidiliyor
Futbolculara soyle elestiri yapan adamlar, genelde ameliyat oldugu icin futbolcu olamiyor. biride de demiyor beceriksizdim olamadim bu yuzden acimasizca elestiriyorum prof olanlari
Bununla eskiden top oynamış insanlar tanıyorum, mental anlamda biraz sıkıntılı birisiymiş
Ne goller kaciyor aga nasil beceriyorsunuz bu kadar acimasiz olmayi.Mac esnasinda soverim ederim gecer yani ayagina oturmadi vuramadi birazda heycan yapti Mostafa gibi tavana cakayim dedi dikti topu ebesinin mitrasina Diagneler Falcaolar benim en cok begendigim Onyekurular ne goller kaciriyor yaw .Mahalle maçında bile öyle golü kaçıranları defansa gönderirler.
Ne goller kaciyor aga nasil beceriyorsunuz bu kadar acimasiz olmayi.Mac esnasinda soverim ederim gecer yani ayagina oturmadi vuramadi birazda heycan yapti Mostafa gibi tavana cakayim dedi dikti topu ebesinin mitrasina Diagneler Falcaolar benim en cok begendigim Onyekurular ne goller kaciriyor yaw .
Bunlar fm de zannediyor kendilerini.
Ben olsam tek bacak sakatken gozum bandajla kapaliyken atardim Halil olmaya gerek yok kiGitsin baska is yapsin bundan futbolcu olmaz ben 5 dakikada anlarim kimden ne olacagini
Kadroya bile giremeyecek kalitede bir oyuncu ise neden alındı?
Babel Falcao Mohammed rotasyonunda bu arkadaş nerede ve nasıl süre alacak?