# Halil Dervişoğlu

En son Falcao ile cift oynadigi mactada etkiliydi ama istediklerini yapamadigi icin ve takimda yenildigi icin adama sovdunuz.Gercekten futboldan yakindan uzaktan alakasi olmayan adamlar cok bos yorumlar yapiyor .Tamam bende futboldan anlamiyorum ama en azindan gordugumu yorumlayabiliyorum bunu bile yapamayip full sadece futbolculara sallayan taraftarlar var.

Mohamed'den daha çok oyun içi etkinliği var diyebilir miyiz? Ve daha klass
Sorunda bu zaten M.o cok iyi bitirici bi cocuk Ama Halilin girdigi pozisyonlara giremiyor.Golleri disinda kafa sutlari haric girdigi gol pozisyonlari yok denecek kadar az..Demekki Halilin futbol bilgisi daha iyi M.odan

Elimizde iyi kadro var öyle kötü ah vah edecek bir kadro yok ama kim biat eder elini öperse onu oynatıyor haşmetlimiz 40 a dayanmış evlatları da cabası ozorn da iyi oyuncu gitti gedson u oynattı o bölgede sırf bu evlatcılık yüzünden 20 puan gitti en az

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalniz ortasahalari stoper oynatmak hocanin totemi bence Gecen sene Taylani koydu iraya o zamandan beri baya iyi peeformans veriyor.Gedsonu koydu Gedsonda o zamandan beri harika oynuyor.Bu bi totem bence

Oncelikle sakin ol. Sonra alintiladigin mesaji iyi oku ve anlaki, karsit gorus yazarken sen sacmalama. Biz saydigin adamlar oynasin demedik. Mbappe’de istemedik. Saydigin copleri ben getirmedim bu takima. Ulu futbol fakiri kibir abidemiz getirdi. Bu takim icin yeterli degil dedik. Muhammed yeterli mesela. Kerem bagira bagira oynarim diyor sezon basindan beri. Halil’in dar alanda 150 calim atma hevesi disinda bir sey gormedik henuz.
Araya biraktigi muhtesemem asisti goremediysen korsundur

Bizim oyuncumuz değil,opsiyonu bile yok

iyi devam ederse brentford bırakmaz bize,bıraksada ucuza bırakmaz

Bu adamdan santrafor olmaz, en azından şu haliyle. Ama iyi bir ikinci santrafor olur. Mohamed oynadığı zamanlar gole ihtiyacın olduğunda 2. forvet olarak oyuna alacaksın. Mohamed'e, Onyekuru'ya, Kerem'e güzel goller attırır, zeki futbolcu.

Futbolun sadece calimdan ibaret oldugunu zannettigi surece hicbir yerde tutunamaz.

Cok iyi yerlere gelecek

Insallah kariyer planlamasini dogru yapar her Gecen gün gelistirir kendini

her şeyden biraz var ama hiç biri tam değil.

enteresan bir herif. büyük bir kariyeri olmaz belki ama bizim ligde tutunur. bizde kalsa işe yarar.

Aferim lan

aksiyon yaratıyo iyi oynamasakta

diğerleri rakibe götünü dönüp topu stop ediyo anca

Her türlü 11 oynayacak teknik kapasitesi var. Kondisyon yüzünden faydalanamiyoruz. Tam bir takım olsak bu cocugun kondisyon eksikliğini kalabilsek 90 dakka gayet cikarir

Halil futbol aklı olarak Muhammed mustafadan daha önde. Umarim bonservisini alırız. Milli takımın değişilmez forveti olur.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasil kalsin nasil tutariz. cocukda muazzam teknik var ya

Geri
Üst Alt