# Halil Dervişoğlu

Şansal Büyüka: "Galatasaray‘da oynayan Halil Dervişoğlu‘nun Avrupa Şampiyonası finalleri için milli takım aday kadrosuna çağırılacağını duydum."

Fatih hocaya bunu oynattığı için çok kızıyorum. Noldu bunu parlattında eline ne geçti. Buna verecrğin şansı mostafaya ver parlat belki satarız 20ye. Elaleme oyuncu yeyiştirmek değil bizim görevimiz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne parlaması abi 15 maçta 1 gol
Tamam yetenekli ama bu performansı avrupada kapışırlar bize bırakmazlar demek için yeterli demek bana biraz abartı geldi

onyekuru bile yapamadi, halil de anca orta siralara oynayan bir takimda yedek olur

türkiye disinda baska bir ligde su anda deger görecegini sanmiyorum

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Güzel oyuncu ama bonservisi istediğimiz bedellere çekmezlerse almaya gerek yok.Forvet hattımızda şimdilik Mustafa, Babel, Oğulcan ve falcao var.Kısıtlı imkanımızı acil ihtiyaç olan bölgelere harcamalıyız, orta saha ve bekler gibi

Brendford 3 milyon euroya aldı ve Watkins satışından sonra bile şans vermediler. Hollanda'ya kiralandı orada da iş yapamadı.

Halil'in ortam ve çalıştığı kişilere göre performans verdiği bariz bir gerçek öyle bizden başka fazla talibinin çıkacağını da sanmıyorum.

Abartmayın kısacası.

Ha gider Euro 20'de iş yaparsa o zaman durum farklılaşır, senin kıytırık liginde yaptıklarıyla bir şey olmaz.

FT seneye de kalırsa kaç kurtar oğlum kendini hiç durma.

Kazanıp şampiyon olacağımız için !! Halil ve Kerem 'i Falcao ve Babel'e yedirmiş Fatih Terim bu neyin korkusu anlamıyorum ne olabilir ki en fazla ?

Sivas maçında altıpastan kaçırdığı golü unutamıyorum.

Fiziki gücü yok hemen düşüyor oyundan. Yoksa çok yetenekli adam.

Yazın alırsak iyi bir şut antrenmanı, bitiricilik falan çalıştırırlar.Alamazsak da canı sağolsun, attıkları kaçırdıklarından zor olsa da o görevini yaptı.Tenkü

Geri
Üst Alt